Her følger vi den nevrotiske, kjederøykende, kaloritellende noen-og-trettiårige Bridget gjennom et nytt års nådeløse og utleverende betraktninger om seg selv og sin til tider uoversiktlige tilværelse. Hennes dager er fylt med teorier fra førtisju selvutviklingsbøker, sinnssyke råd fra venninnene Jude og Shazzer, en kjærestestjelende eksvenninne og en sjef som ustanselig slenger om seg med spydigheter. Drømmemannen tar aldri oppvasken, og plutselig har hun et stort hull i stueveggen. Selv for Bridget kan det bli i meste laget, og hun bestemmer seg for å ta en pause fra det hele og legge ut på en åndelig åpenbaringsreise til Thailand sammen med Shazzer. Men alt blir slett ikke som Bridget har tenkt seg.
Utgivelsesår 2004
ISBN13 9788203208171
EAN 9788203208171
Serier Maxi-bok Bridget Jones (2)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketTror det kunne blitt noen interessante turer, forhåpentligvis med mange artige opplevelser :)
Da har jeg vært på fretex igjen, og også denne gangen kom jeg hjem med 2 bæreposer med bøker. Dette er hva jeg fant i hyllene denne gangen
*Oppdateres stadig
Bøker som jeg syns har vært lærerike, nyttige eller trøstende å lese i en periode i livet mitt hvor alt kan virke forvirrende og frustrerende.