Livet

selvbiografien

av (forfatter), James Fox (medforfatter) og Jens Erik Røsåsen (oversetter).

Bazar 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.85 (79 terningkast.)

245 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Elisabeth Bergs eksemplar av Livet - selvbiografien

Lesetilstand

Leser denne nå

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I boka forteller artisten om sitt stormfulle liv og sin karriere som artist og låtskriver i The Rolling Stones. Vi får blant annet høre om oppveksten i etterkrigstidas London, møtet med Mick Jagger, rockens opp- og nedturer, kvinner, alkohol og narkotikaproblemer. Med register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Bazar

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788280873125

EAN 9788280873125

Omtalt tid 1960-1999 2000-tallet

Omtalt person Keith Richards Rolling Stones

Språk Bokmål

Sider 526

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

20 35 17 6 1 0

Bokomtaler

Brukte lang tid på å komme gjennom denne boka. La den fra meg i perioder, og det er aldri et godt signal. Ingen "page turner" med andre ord. Noen historier fra det ville livet til Keith Richards humrer du godt av, men når han går i detalj og beskriver gitartekniske ting er det dørgende kjedelig, selv om jeg selv spiller gitar. Da jeg var ferdig med boka satt jeg igjen med en litt bitter bismak. Totalinntrykket er at dette er en tragisk historie. Du får innblikk i mange tragiske skjebner som har vært innom livet til denne karen. Livet hans har slettes ikke vært lett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Keith Richards selvbiografi LIVET er en fascinerende reise i rock`n roll- historie , men også i rus. Både Richards personlige rushistorie, men også om datidens ruskultur i visse miljøer. Richards forteller åpenhjertig om livet sitt som musiker, narkoman, ektemann, familiefar og venn. Les gjerne mer i bloggen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en som liker Rolling Stones, men aldri har interessert seg for historiene bak, forløp dette seg som en til tider morsom, men ganske introvert og tidvis navlebeskuende kjedelig, tur gjennom tiårene i Rolling Stones.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Jeg er overbevist om at hvis du vil bli gitarist, bør du begynne på aukustisk og så gå videre på elektrisk. Ikke tro at du kommer til å bli Townshend eller Hendrix bare fordi du kan få til uii uii uaa uaa og kjenne alle knepene. Først må du lære jævelen å kjenne. Og du går til sengs med den. Hvis du ikke har en dame for hånden, legger du deg med den. Formen er akkurat som den skal være.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var som når noen sier noe som du har et helt vanvittig bra svar på. Du vet du ikke burde si det, men det må sies, selv om du vet at det vil gi deg et helvete. Du ville føle at du sviktet deg selv om du ikke sa den.

Keith Richards

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi smeltet hele Cöte d'Azur der vi hvinte oppover og nedover Moyenne Corniche mellom Nice og Monaco på den sykkelen, med Nathalie nærmest kledd i ingenting, bare med et par lapper, og meg med stål mellom beina og ei kagge bensin! Jeg mener, rock and roll, Gud i himmelen, kan det blir bedre?

Bobby Keys

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi begynte å bli litt kyniske når det gjaldt bransjen vi befant oss i. Det gikk opp for oss at det var en av de tarveligste man kunne være i uten å være direkte kriminell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan hvile på mine laurbær. Jeg har laget nok ugreie i min tid, som jeg skal leve med og se hvordan andre forholder seg til. Men så har vi dette begrepet pensjonere seg. Jeg kan ikke pensjonere meg før jeg stuper. Det gnåles om at vi er gamle gubber. Faktum er, og dette har jeg alltid sagt, at hadde vi vært svarte og hett Count Basie eller Duke Ellington, ville alle bare vært begeistret. Hvite rockere skal tydeligvis ikke holde på med sånt i vår alder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Det er mange fine og gode bokomslag som viser portretter/bilder av mennesker som fotografi, tegninger eller billedkunst på bokomslagene.
Jeg har laget ei liste fra noen av "mine" bøker over de bokomslagene jeg synest utmerker seg.
Dere har sikkert deres egne favoritter.


Godt sagt! (7) Varsle Svar

Selvbiografi - boksamling


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "The dirt - Mötley Crüe" av Tommy Lee
 • "Over grensen - grensetriologien bd. 2" av Cormac McCarthy
 • "Just kids" av Patti Smith
 • "Den mekaniske kvinnen" av Ingvar Ambjørnsen
 • "En dag i Ivan Denisovitsj' liv" av Aleksandr Isaevič Solženicyn
 • "Stalingrad" av Antony Beevor
 • "Stillheten - en anti-roman og absolutt aller siste protokoll" av Jens Bjørneboe
 • "Ikaros - roman" av Axel Jensen
 • "Just Kids" av Patti Smith
 • "Verden som var min - Bind 1" av Ketil Bjørnstad
 • "Vår mann i Havana" av Graham Greene
 • "Natten drømmer om dagen - roman" av Ingvar Ambjørnsen
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver