Fasinerende lesing - også for en som ikke er spesielt Stones-fan. Utrolig liv med utrolige hendelser. Og nesten mest utrolig av alt - at han overlevde og kunne fortelle om det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det er ikke stort jeg har til felles med Keith Richards. Vi bruker øyenskygge, vi liker hagestell, og vi hører forskjell på en sekstakkord og en vanlig durakkord - det stopper vel omtrent der. Likevel har jeg nettopp avsluttet en hyggelig leseperiode med Keef. Vel er det mye av innholdet i boka som appellerer mest til spesielt interesserte og over gjennomsnittet musikalske, men den muntlige og episodiske fortellemåten gjorde størsteparten av boka ganske lettlest. Litt for mange navn å forholde seg til for en ikke-innvidd - terningen lander på en firer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunnskapen man får av å lese kan brukes til så mangt. Jeg hadde stor glede av å ha lest denne da vi for et halvt års tid siden hadde med guttene våre på Bill Wymans restaurant i London. Den var full av bilder og memorabilia fra en lang karriere, og jeg kunne krydre måltidet med diverse rock'n roll historier. Det var til underholdning for både mann og barn, og spesielt 8-åringen var helt fascinert. Det ble et bra hamburgermåltid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så du har også vært på "Sticky Fingers".
Har kommentert boka i en annen tråd, og er så enig med deg at det er et utrolig liv han har bak seg. En god bok og jeg har stor respekt for Keith.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

SivEli R. GjengstøAud- HelenTurid KjendlieLisbeth Kingsrud KvistenMartine DHilde SLinnAEDolly DuckJohn LarsenHegeEivind  VaksvikBenedikteAlice NordliNils HBertymarithcToveAnna REllen E. MartolIngunn SEileen BørresenQuijoteJarmo LarsenGodemineLilleviTorill Elisabeth RevheimKirsten LundHarald KMangosaft45ingar hTorAnette  KureSigrid NygaardAkima MontgomeryLesevimsaMarianne  SkageHeleneMarit HåverstadBjørg Elin Nærland