Viser 11 til 16 av 16 lister

Disse bøkene har jeg kost meg med i 2017


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en liste over bøker jeg har lyst til å lese. Jeg skrev opp navn på alle bøkene jeg har som jeg ikke har lest og trakk 5 til å begynne med så legger jeg inn flere etterhvert tenker jeg.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva bøker liker du å lese i juletiden?


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg og Alona syns ikke noe om å sette oss nyttårsforsetter som vi sikkert uansett ikke hadde gjennomført så vi fant ut at vi heller kunne sette oss noen mål for det nye året. Og det første vi gjorde var å skrive ned en liten liste med bøker vi ønsket å få lest i 2016.
Så her er min liste, den virker litt liten men de to første bøkene er ganske tykke med små bokstaver og for meg tar det lang tid å lese sånne bøker. Jeg kommer helt sikkert til å lese andre bøker også, spesielt julebøker når den tid nærmer seg, men jeg ønsket å skrive ned noen bøker som jeg faktisk får lest i 2016.

Les mer og se bilder her


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har store planer om å få lest mer i år, jeg har veldig mange bøker jeg ønsker å få lest. Så jeg har satt opp en liste over de bøkene jeg ønsker å få lest, jeg ønsker så klart å lese noen julebøker før jul og i juletiden, men dem har jeg ikke satt opp på listen enda, får ta det når den tiden kommer.

Les mer her og se bilder


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsker julefilmer, og for noen år tilbake fant jeg noen julebøker, har ikke tenkt at det kunne vært noe, men etter å ha lest noen så har jeg bare lyst til å lese flere og flere, egentlig lenge før det nærmer seg jul. Men vi får se...


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Torill Elisabeth RevheimLibraritas vHarald KDiddiAstrid MartetuhamreLinn Charlotte EdstrømAlice NordliHilde Merete GjessingTina EilertsenMarit HøvdeIngunn SWencheCarine OlsrødJan Erik  OlsenGodemineSissel Karlsen FjeldetThina NordtveitErikiJosefineIrene StrømlandIdaKay NilsenLama Diehl-DahlKaramasov11Dolly DuckFrank Rosendahl SlettebakkenJulie StensethCaroline H HeitmannMartin AasbrennMarit Ilstaderlend kongsvollStine SevilhaugAgnete M. HafskjoldDaffy EnglundagoodtravellerelmeMarianne MKarin BergChrissie