Det var vel neppe til å misforstå hvem bokanmelderen var, signaturen vår står jo øverst i hver tråd:)En bokanmeldelse bør i utgangspunktet være objektiv, fordi den skal gi en informasjon til andre hva den handler om. Min kritikk går på den subjektive vurderingen som blir gitt boka. Mulig jeg var noe krass i mitt svar til anmelderen, og dermed fikk tråkket på noen hårsåre tær. Lover å komme ut litt mer saklig og ryddig neste gang en tråd blir kommentert.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man kan gjerne være krasse i sin anmeldelse, om det så er bok, film, teater etc. Synes dog denne bokanmeldelsen ble fremstilt på en noe uheldig måte. Det jeg mener med dårlig analyse går på innleggets manglende og sammenhengende informasjon om hva boka faktisk handler om. For min del fant jeg fort tonen med personene og den slitne småbyen handlingen foregikk. Har Googlet the last child, og ser at boka vant Edgar prisen i 2010. Hadde boka vært bare møl, tviler jeg på en slik nominasjon. Anbefaler deg til å lese denne boka, og prøve med så nøytrale briller som mulig, om å komme med en egen vurdering:)Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser at mitt innlegg skaper engasjement, og det er bra! At mennesket har ulik smak når det gjelder bøker og forfattere, vil skape debatt på slike fora som dette. Når vi i ett åpent forum som bokelskere begynner å opptre som bokanmeldere, bør vi i det minste av respekt til forfatteren, forholde oss til bokas innhold slik det faktisk fremstår.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå har jeg vel ikke servert deg noe som helst, du har som du sier, ikke engang lest boka. Tynt er derimot grunnlaget ditt for kritikk av mitt svar til LL. Les boka, SÅ kan du refse mitt innlegg til LL (om boka er så dårlig som hun sier)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror neppe vi har lest samme bok. Møl fra pærm til pærm? Helt utrolig å lese din beskrivelse av boka og persongalleriet. I mine øyne er derimot dette en drivende godt skrevet krim, tror jeg har mange med meg her inne. Til de som ennå ikke har lest "det siste barnet", se bort fra denne kvasi kritikken som er servert av LL. Latterlig!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Synes dessverre den var kjedelig og langtekkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig:) Skal snart lese ved elven, greit å få sammenlignet de to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ramla tilfeldig over boka våt med Mark Haskell Smith for ett par år siden. Her er det en "fornøyelig" gjeng med kriminelle Mexicanere i LA.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I år kun 2 bøker. Prisene de 2 siste årene er skrudd betraktelig opp. 5-6 av bøkene i årets mammut har jeg kjøpt iløpet av det siste halvåret til under hundrelappen. Nå ligger de på 159, 179,- osv. Ser ut som bokhandlerne skal få det travelt med å prise OPP bøker før salget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du bør lese "det siste barnet" før du avskriver J Hart. Jeg har ennå ikke lest ved elven, men førstnevnte er en knallsterk kriminalroman.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bør helst ikke leses i det hele tatt. Kjedelig, omstendelig og altfor lang...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tror ikke boken er filmet, men det handler om en copy cat og Ellory "baker" inn kjente seriemord(ere) i USA.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du prøvd Harlan Coben? Meget god forfatter med Myron Bolitar i hovedrollen. Jeg liker nok "enkeltbøkene" bedre enn seriene hans. Sjekk også ut Chelsea Cain s serie om etterforsker Archie Sheridan og seriemorderen Gretchen Lowell. God lesning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjekk ut R.J.Ellory - fantastisk lesning. Engelskmann som legger handlingene til USA. Engler over Georgia er en MÅ lese bok. Prøv også boka Våt med Mark Haskell Smith. L A gangsterkrim med ett sterk persongalleri. Sterk og makaber krim får du også med Dennis Lehane og boka forsvunnet i natten. Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må nok prøve lenger enn til side 21. Kan selvfølgelig ikke love at dette er boka for deg, men tar sjansen på å anbefale deg allikevel:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snømannen er nok i mine øyne Nesbø s beste bok. Har også fått øynene opp foe R.J. Ellory. "Engler over Georgia" er en strålende bok. Leser kalendermordene av samme forfatter. Harlan Cobens bøker skuffer sjelden, Kan også anbefale Dennis Lehane "forsvunnet i natten" og Mark Haskell Smith "Våt"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, ga opp etter 80 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De hemmelighetene som blir best bevart, er de som alle vet om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg løp forbi minner og følelser: frykt og fiasko og frustrasjon, og den famlende tvilen på hva jeg drev med, som i sin tur førte til at jeg tvilte på den jeg var.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utvalget under maisalget er noe tynt, men prisene til gjengjeld veldig bra! Har kjøpt flere bøker til svært god pris. Halv pris av halv pris på de fleste gjør susen det! Visning og Bernhard Hvals forsnakkelser av Lars S Christensen, den bleke forbryter av Phillip Kerr,Blodleie av Johan Theorin, Hjerterdame av Chelsea Cain og Pixley Mapongo av Tore Renberg. Gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Roger MartinsenAnne Lise JohannessenBjørn SturødIngunn SMorten JensenHildeE .Marie HolterTone SundlandLeseaaseGrete AastorpDolly DuckMarianne MMaikenJakob SæthreIngrid HilmerSigrid Blytt TøsdalÅsmund ÅdnøyHilde VrangsagenGro-Anita RoenCamillaLabbelineCtinaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRuneChristofer GabrielsenLilleviStine SevilhaugTonesen81Anniken RøilHanne MidtsundRufsetufsaAnne-Stine Ruud HusevågEinonieTurid Kalvatn SchøyenHarald KSynnøve H HoelStig-Ivar StellanderTonjeKikkan HaugenLaila