Hei! Er det noen som har tips til noen bøker med litt "action" - bøker der det skjer litt? Skal komme med tips til en lesesirkel, og de siste bøkene har inneholdt mye tenking og snakking. Nå vil de ha en bok der det skjer litt! Takknemlig for svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Må det være oversatt til norsk? Følgende er en morsom roman med pussig action og forfatteren skriver godt. Sidene blar seg fremover av seg selv :-) T. C. Boyle: Budding Prospects. Jeg lo stadig vekk, mens jeg ble revet med av handling med futt i pluss spenning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ramla tilfeldig over boka våt med Mark Haskell Smith for ett par år siden. Her er det en "fornøyelig" gjeng med kriminelle Mexicanere i LA.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjakalen av Fredrick Forsyth. Firmaets mann av John Grisham. Hvem var Jason Bourne av Robert Ludlum. Gamle travere som holder seg meget godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mye sånn manneaction ble foreslått her, men med action mener du kanskje ikke bare action som i actionfilm? - men også mer handlingsdrevede bøker?

"Rom" av Emma Donoghue kan jeg anbefale - den er intenst spennende, og (synes jeg) veldig god. Hun har også skrevet en bok fra 17-1800-tallet som heter "Slammerkin", HELT annerledes, men også med mye spennende handling. Den vet jeg imidlertid ikke om du får tak i på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den har fått gode anmeldelser også. Tror kanskje dette er en bok for damene i lesesirkelen. :-) Takk!

Tusen takk til alle som har tatt seg tid til å forslå bøker. Skal sjekke ut alle. Skal gi damene noen actionforslag, men også noen mer "rolige", men allikevel spennende bøker - hvis dere skjønner hva jeg mener. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Allahs tårer" av Rikard Spets: Action, spenning, bibelske gåter og islamske endetidsprofetier. "Mission Impossible" møter "Indiana Jones" :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skulle også foreslå Allahs tårer - syntes den var fantastisk hva gjelder action gjennom hele boka:-) Rikard Spets driver for tiden med research til en ny bok (regner jeg med) - jeg gleder meg til dem kommer ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med Kong Salomos sverd? Anmelder Pål Gerhard Olsen i Aftenposten skrev sist søndag:

En nervepirrende thriller som med sin hjertebankende presensform samtidig tilfredsstiller alle tenkelige behov for fremdrift og full rulle.

Dette er ingen krim, men en skikkelig actionbok med spenning på alle plan. Og den er norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rory Clements bok "Martyr" med handling fra 1580-tallets London er full av action. Om det er en krim er et definisjonsspørsmål - det er i alle fall nok av andre aspekter å diskutere også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker med action. Da tenker jeg med en gang på Matthew Reilly. Holder på å lese hans nyeste nå (Scarecrow and the Army of Thieves). Tror noen av dem er blitt utgitt på norsk også, mener å ha sett noen pocketutgaver av Tempelet og Kamp i isødet (tror jeg den het, Ice Station på engelsk).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stemmer det, har 4 av dem på norsk
Kamp i isødet
Sone 7
Tempelet
Scaregrow

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Cryptonomicon av Neal Stephenson. Den siste boka hans Reamde også forsåvidt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefaler "Hvitt på hvitt" av Ken Follett.Her jaktes det på et dødelig virus som er kommet på avveie.Sitat fra boka`s omslag:"Virvlende snøkaos,stampende føtter og biler som aldri når fram, bidrar til en julefeiring som tar en uforutsigbar,drepende vending." Action så det holder og en skikkelig "page-turner"!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Vendetta" ble utgitt senere som "Man on fire"
av A.J.Quinell.
"Nålen" av Ken Follett
"Sjakalen" av Frederick Forsyth..
Meget spennende bøker. Alle bøkene av Forsyth er meget spennende og fulle av action..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Rikard Spets allahs tårer knallbok action så det holder

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

HeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJ