Er det mulig at Grisham kan ha skrevet så kjedelig en bok? Har de byttet navn på forfatteren? Pleier å klare å komme meg gjennom bøker jeg har begynt på , men vet sannelig ikke denne ganga...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne boken var ikke lik de jeg tidligere har lest og likt av herr Grisham, men jeg ble positivt overrasket over denne. Den var ikke full av action, mord, jus og mysterier, men mer en fortelling og introduksjon til en side av Italia som jeg likte å bli tatt med til. Men det blir mye fotballprat, det skal være sikkert og visst, og er nok beregnet på ett litt annet publikum enn en normalt finner i europa.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, ga opp etter 80 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.