Slutter meg til det: Helt grei! Og hvis det er slik at andre bøker av John Hart "ligner" på denne, så er det ikke så farlig å lese så mye mer av ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg holder på med "Ved elven" nå. Snart kommet halvveis. Må innrømme at jeg hittil ikke er så overvettes begeistret for alle disse harde, hatefulle, aggressive, uforsonlige og hevnlystne mannspersonene som ser ut til å befolke denne boka. Men jeg prøver å holde ut.
Skulle kanskje ha begynt på "Det siste barnet" som en introduksjon til denne forfatteren i stedet? Har du fått lest den ennå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du bør lese "det siste barnet" før du avskriver J Hart. Jeg har ennå ikke lest ved elven, men førstnevnte er en knallsterk kriminalroman.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå har jeg lest "Det siste barnet". Og den var vesentlig bedre enn "Ved elven", synes jeg - absolutt bryet verdt!

Takk igjen for anbefalningen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig:) Skal snart lese ved elven, greit å få sammenlignet de to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK - jeg lover det! Ser at du har mye "kvalitetskrim" i dine hyller, så jeg gjetter på at du har noe å fare med!

Takk for tipset!

PS. Nå (10. februar) har jeg kjøpt den! Så får jeg se...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen