Det tror jeg vi alle er enige i:) Det jeg savna i ditt innlegg var derfor argumenter for hvorfor du mente analysen var "kvasi, latterlig osv" underbygd med din tolkning av historien og teksten. Jeg leser ofte anmeldelser av bøker jeg ikke har lest. Nettopp for å bli opplyst, men da må det som skrives virke opplysende. Og jeg synes det er forfriskende at folk tillater seg å være krasse dersom de gjør et forsøk på å forklare mottakeren hvorfor. Helt OK selvsagt om noen skriver at de synes noe er dårlig/bra uten begrunnelse, men det gir andre mindre å tygge på. Så synes jeg det er mindre greit å "slakte" andres analyse uten begrunnelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Man kan gjerne være krasse i sin anmeldelse, om det så er bok, film, teater etc. Synes dog denne bokanmeldelsen ble fremstilt på en noe uheldig måte. Det jeg mener med dårlig analyse går på innleggets manglende og sammenhengende informasjon om hva boka faktisk handler om. For min del fant jeg fort tonen med personene og den slitne småbyen handlingen foregikk. Har Googlet the last child, og ser at boka vant Edgar prisen i 2010. Hadde boka vært bare møl, tviler jeg på en slik nominasjon. Anbefaler deg til å lese denne boka, og prøve med så nøytrale briller som mulig, om å komme med en egen vurdering:)



Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S