Hei. Jeg brøt boka. Orket ikke mer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har denne boka i lesesirkelen vår,men jeg har veldig lyst til å avbryte den...Jeg sliter veldig med å henge med. Jeg er på side 150 ca, men må prøve litt til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja jeg er helt enig med deg. Denne kunne vært sann. Dette foregår det nok mye mer av enn vi er klar over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En forferdelig bok å lese, men veldig viktig. Hvor var alle som skulle hjulpet Eline? Hvor var hjelpeapparatet, barnevernet, naboer, lærere osv? Jeg har svært vanskelig for å akseptere at slikt som dette kan skje rett foran øynene på oss. Vi har alle et ansvar for å varsle dersom vi har mistanker. Det er ikke alle barn forunt å vokse opp med foresatte som er glad i dem, dessverre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Engasjerende, irriterende, overveldende, interessant osv osv osv. Det er sjelden jeg har blitt SÅ engasjert av en bok! Jeg anbefaler alle å lese denne for å få et innblikk i en verden de fleste av oss etnisk norske ikke kjenner til.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Langtekkelig tidtrøyte som jeg ikke orket å fullføre. Nei, beklager til alle som elsker Dan Brown, men dette orker jeg ikke å lese. Jeg har prøvd i flere måneder å komme meg gjennom denne på lydbok, men nå orker jeg ikke mer. Jeg har fått nok av at Langdon alltid vet alt om alt han trenger å vite noe om, og jeg er smålei av navn på masse steder og malerier osv, som ikke gir meg mening.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"En veldig god og samtidig fryktelig ubehagelig bok".... Ja, jeg er helt enig. Den var rett og slett ekkel, fordi den er veldig realistisk. Og så har jeg ei jente på 15 år, dermed er det nok lett å sette seg inn i problemstillingene. Jeg gleder meg til bok nr 2, og håper den blir like bra som debuten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg. Jeg holdt på å legge den fra meg, men så leste en venninne den samtidig med meg, og hun sa at det var den mest spennende boka hun har lest på lenge. Ja ja, jeg får gi den en sjanse da, tenkte jeg.
Nei, for min del ble den ganske kjedelig faktisk, med mye repetisjon (naturlig nok).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg brukte også veldig lang tid på denne boka. Jeg hørte den son lydbok, men jeg måtte spole tilbake og høre det samme om og om igjen, for det var som om jeg begynte å tenke på alt mulig annet mens jeg hørte på. Jeg syns den var til tider kjedelig og uengasjerende, men akkurat som deg mener også jeg at den tok seg opp på slutten. Jeg trodde dette skulle være en knallbok, men den gang ei...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjenner at nå er det nok, nå behøver det ikke komme noen flere oppfølgere av Fuentes-klanen. Første bok fanget meg fullstendig, men nå er det greit. Jeg er langt unna det som er målgruppen, så selve målgruppen digger nok alle tre bøkene. Jeg håper fortsatt at bøkene blir filmatisert, for det hadde vært moro.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka likte jeg også godt. Jeg har lest endel av bøkene om Gunnarstranda, og begynner å bli godt kjent med gjengen. For min del er dette en av de bedre bøkene jeg har lest av denne forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns det var så mye som ikke behøvde å være med i boka, så mye utenom-snakk som bare irriterte meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig med deg. Selv om språket til tider irriterte meg grenseløst, likte jeg boka. Jeg har lest den norske varianten, og ble møkk lei av "min indre gudinne", "underbevisstheten min", og "himmel!", men men. Den fanget min oppmerksomhet, og jeg er ikke så opptatt av om bøker er hverken intellektuelle eller litterært på topp. Jeg leser for å bli underholdt, og det ble jeg så absolutt. Jeg gir meg i kast med bok nr 2, så får vi se om det ikke blir nr 3 også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter å ha godtatt altfor mange innskutte (unødvendige) setninger slo jeg meg til ro med forfatterens måte å skrive på, og storkoste meg gjennom hele boka. Det var mange overraskelser unerveis, og jeg elsket det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg liker denne gjengen i avdeling Q. Det er en krim med mye humor også. for min del var slutten overraskende, jeg likte den vrien.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Denne skuffet meg veldig. I forhold til Askepott, forfatterens første bok om Fredrika Bergmann & co, var dette en gedigen nedtur.
Jeg syns språket var tungt, med utrolig mange innskutte setninger. Det var veldig mange navn å holde styr på, noe som gjorde at jeg ofte falt ut og måtte gå tilbake.
Plottet er bra, og slutten også, men jeg kan ikke gi den bedre enn en treer...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns denne boka er helt fantastisk. Den gir oss et godt innblikk i asmish verdenen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holdt ut en god stund, for i starten var den ganske morsom, men etterhvert ble det bare masse pjatt. Jeg holdt ut til langt ut i Kina-delen, men da var det nok. Det fins så mange gode bøker jeg heller vil bruke tiden min på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er en samfunsskritisk bok om våpenhandel og politikk på høyt nivå.Jeg var ikke like imponert over denne som Hypnotisøren eller Ildvitnet. Den er bra, men likevel litt langdryg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veldig enig med deg. Jeg hadde gode mistanker om hva som kom til å skje, men jeg liker det bedre enn å sitte igjen som et spørsmålstegn til slutt. Sebastian Bergmann er jo bare en en bedriten, men morsom mann (iallefall å lese om). Jeg gleder meg til å lese neste bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kirsten LundReidun SvensliHarald KJulie StensethIngvild STanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLene AndresenSiljeReadninggirl20ingar hDaffy EnglundLeseaaselillianerIngunn SLaila StenbrendenellinoronilleKarin  JensenTerese  MariaLisbeth Kingsrud KvistenDressmyshelfTine SundalGroLiseEli HagelundTorill Elisabeth RevheimIngeborg GAskild GjerstadTone SundlandMartineLibraritas vGrimarsvarteperHanne MidtsundKikkan HaugenSverremgeBeathe SolbergsiljehusmorThea