En veldig god og samtidig fryktelig ubehagelig bok. Temaet er så viktig og boken er bygget opp på en måte som holder på spenningen nesten fra første side. Boken har noen språklige/logiske problemer i begynnelsen, men spenningsfaktoren gjør at det glemmer man fort. Skulle gjerne blitt bedre kjent med noen av karakterene, som Alice Bratt, det gikk av og til litt fort i svingene, men satser på at bok nr.2 vil gi mer detaljer og dybde. Jeg gir en sterk femmer til denne boken!
Ps: bør ikke leses hvis du har dårlig tid :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

"En veldig god og samtidig fryktelig ubehagelig bok".... Ja, jeg er helt enig. Den var rett og slett ekkel, fordi den er veldig realistisk. Og så har jeg ei jente på 15 år, dermed er det nok lett å sette seg inn i problemstillingene. Jeg gleder meg til bok nr 2, og håper den blir like bra som debuten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg og gav boken den samme karakteren.Savnet også litt mer info om Alice bratt men satser på at vi blir bedre kjent med henne etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsensiljehusmorInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. Furberg