Denne hadde jeg gledet meg til og mulig forventningene var for høye... Språket var amatørmessig og hele plottet virker unaturlig. Jeg ble svært skuffet over denne boka som for min del ble kjedelig og uten store overraskelser.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Jeg er helt enig med deg. Jeg holdt på å legge den fra meg, men så leste en venninne den samtidig med meg, og hun sa at det var den mest spennende boka hun har lest på lenge. Ja ja, jeg får gi den en sjanse da, tenkte jeg.
Nei, for min del ble den ganske kjedelig faktisk, med mye repetisjon (naturlig nok).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan denne boka har oppnådd gode kritikker er for meg helt uforståelig. Ikke var den spennende, altfor forutsigbar og språket var platt. Så vidt jeg gadd å lese den ferdig. Minner meg om en eller annen dårlig bok fra 80-tallet som jeg har lest før, men vet ikke helt hvilken. Maken til makkverk er det lenge siden jeg har lest. Ikke mye å bruke tiden på. Tern.kast 2.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fant den på loppemarked forrige helg, kostet meg litt over en krone, så den havna i posen. Synes det er lettere å avbryte bøker fra biblioteket eller loppemarked, enn de jeg har brukt litt kroner på, så jeg får se.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan være glad du bare har gitt litt over en krone for den, stort mer er den ikke verdt, etter min mening! Er enig med deg i at det er lettere å avbryte bøker en enten har lånt på biblioteket, eller bet. lite for. Jeg er uansett ikke særlig flink til å avbryte bøker, ligger et stort forbedringspotensiale hos meg der! Mulig jeg er for sta, jeg vet ikke. Ovennevnte bok fikk jeg låne av en venninne. Mulig en av grunnene til at jeg fullførte den. Hun skal ihvertfall få ærlig tilbakemelding! Fikk også låne "Mokka" av T. de Rosnay i samme slengen. Ikke stort bedre den heller. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på en bok av Selma Lagerløf, takke meg til gamle, gode klassikere, istedet for alskens "nymotens møl".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg, har tenkt mange av de samme tankene i det siste. Fikk akkurat kjøpt Löwensköld-trilogien og "Himmel over London" på salg. Gleder meg. Etter hvert har jeg blitt mer og mer forbeholden med å la meg påvirke til å kjøpe det du så treffende kaller "nymotens møl". Det finnes hederlige unntak, men jeg er redd jeg har en del uleste bøker i hyllene som kommer til å irritere mer enn de gleder. Heller ikke jeg liker å avbryte bøker, men det hender jeg skummer meg litt gjennom siste delen av bøker som jeg gjerne skulle ha avbrutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også Løwenskold-trilogien liggende, og gleder meg, som deg, veldig til å lese dem. "Himmel over London" kan du også glede deg til! Velskrevet, men krevende å lese, og også spennende. Men så er det jo Håkan Nesser da, en av hans beste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Håkan Nesser har jeg virkelig sansen for. Jeg likte kanskje ikke så godt de aller første Van Veeteren-bøkene, men de senere bøkene hans sparer jeg på og ser virkelig frem til.

Selma Lageröf har jeg ennå ikke lest noe av, men av en aller annen grunn, så er jeg sikker på at jeg kommer til å like bøkene hennes :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen