Det er vanskelig for meg å skrive en omtale om denne boken, ganske enkelt fordi jeg likte den så godt, men også fordi den irriterte meg til tider.
Boken ble kjøpt og tatt med hjem, godt gjemt i vesken min...for ja...jeg var i grunn litt flau over å ha kjøpt det enkelte individer omtaler som "husmorporno". Ganske tvilende satt jeg meg godt til rette og åpnet til første side. Også var det gjort! Det er kanskje ikke den mest velskrevne boken i litteraturens historie, men jeg liker den, ganske godt faktisk, fordi den tiltaler sider ved meg som ikke nødvendigvis alltid (om noensinne)...får komme til overflaten.
Det negavtive er forfatterens gjentakelser. Hun gjentar seg om og om igjen! Holy shit!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er enig med deg. Selv om språket til tider irriterte meg grenseløst, likte jeg boka. Jeg har lest den norske varianten, og ble møkk lei av "min indre gudinne", "underbevisstheten min", og "himmel!", men men. Den fanget min oppmerksomhet, og jeg er ikke så opptatt av om bøker er hverken intellektuelle eller litterært på topp. Jeg leser for å bli underholdt, og det ble jeg så absolutt. Jeg gir meg i kast med bok nr 2, så får vi se om det ikke blir nr 3 også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt, eller skrevet om du vil. Jeg er så absolutt enig, for boken er jo ikke et litterært mesterverk, men har det noe å si når du blir underholdt? Nei.
Forfatterens gjentakelser er noe som fortsatt plager meg når jeg tenker på bøkene, jeg skjønner bare ikke hvorfor hun så det som nødvendig? Det må da kunne være mulig å beskrive tanker og følelser på en litt mer variert måte?
Jeg har nå både lest Darker og Freed og jeg likte de også. Ikke det at de irriterende gjentakelsene blir noe bedre, men underholdningsverdien er der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil