Utrolig oppskrytt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg holdt ut en god stund, for i starten var den ganske morsom, men etterhvert ble det bare masse pjatt. Jeg holdt ut til langt ut i Kina-delen, men da var det nok. Det fins så mange gode bøker jeg heller vil bruke tiden min på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Uenig. Har solgt ~175 eksemplarer og har personlig hatt ~30 kunder som har kommet tilbake og skrytt den opp i himmelen og 2 som ikke syntes den var noe særlig.

(ps. vanligvis har jeg i gjennomsnitt under 1 person som kommer tilbake for å fortelle meg at boken de kjøpte var bra)

Den er nok ikke oppskrytt, men passer kanskje ikke deg?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Godt sagt Magnus. Det er en veldig lett og humoristisk bok, men det passer kanskje ikke alle. Jeg er en enkel sjel og lo meg igjennom hele boka. Fra start til slutt. En bok jeg gladelig anbefaler videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Dvs eg ga meg etter nokre få kapittel, men boka fenga meg ikkje i det heile tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim