Utrolig bra bok! Gjennomført, gode skildringer, reelle personer og dialoger. Man bør ha lest den første boken Kepler før man begynner på denne. Det er mye internt i denne boken man ikke tar om man ikke vet hva som skjer og hvilke personer som var i den første boken. Jeg klarte ikke å legge denne boken fra meg. Kjempe bok som anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Dette er en samfunsskritisk bok om våpenhandel og politikk på høyt nivå.Jeg var ikke like imponert over denne som Hypnotisøren eller Ildvitnet. Den er bra, men likevel litt langdryg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan da mener du?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns det var så mye som ikke behøvde å være med i boka, så mye utenom-snakk som bare irriterte meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er det jeg mener som bygger opp en god nok og gjør den mer reel. Da er det lett å leve seg inn, bli kjent med menneskene og hvilket forhold de har til hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus