Ja forfatteren skriver godt, men det skjer altfor lite nytt etterhvert til å holde på min interesse. Med sine 574 sider faller jeg av ca. halvveis, selvom boken tar seg klart opp på slutten.
Det var synd, for jeg tror at jeg etter denne opplevelsen lar de to siste bindene i Napolikvartetten være...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En språklig nytelse å lese! Om unge jenters/kvinners liv og vennskap i de underpriviligertes del av Napoli fra begynnelsen av 1960 tallet og framover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En roman bygget på en tragedie i forfatterens nære familie i 1920-30 årene.

Godt dokumenterte data er vakkert og varmt knyttet sammen til en spennende og rik roman skrevet av en nær etterkommer etter von Sydow familien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ordinær og lite engasjerende roman fra Hustvedt!

Og når hun i tillegg bruker "du kjære leser..." blir det ille. Da tenker jeg; vennligst ikke forstyrr meg når jeg er i min egen verden med en bok....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjøp bøker på capris.no. Veldig bra. Jeg betalte 149 kr inkludert frakt, og den kom i løpet av få dager!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt forferdelig uengasjerende pikk og pule roman! Jeg klarte ikke mer enn 65 sider. Og jeg som trodde Roth var en god og seriøs forfatter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En varm og vakker roman om livet på vondt og senere godt. Godt og intelligent skrevet, gode menneskeskildringer på nært hold, variert i språk og oppbygning.

Jeg koste meg hele veien og kjedet meg ikke i løpet av 600 sider! En deilig roman.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjære Jonathan Franzen du skriver godt, men med akk så altfor mye detaljer om og om igjen på 600 sider! Dette dreper mye av min leselyst selv om jeg likte Korrigeringer bedre enn Frihet.

Jeg lurer på hvorfor du har fått så enormt med oppmerksomhet fra anmeldere.. Den neste romanen din må noen skjære ned til 2/3.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Franzen skriver godt! Men han tar altfor mange ganger livet av min leselyst med altfor altfor mange detaljer om personer og hendelser som ikke engasjerte meg!

Da blir over 600 sider en solid utholdenhetsprøve. Jonathan Franzen skriv 420 sider neste gang!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et smaksrikt ordforråd og en temmelig intelligent roman har for mye beskrivelser på "armlengdes avstand", og dermed uteblir min store interesse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Utrolig lite engasjerende bok! Ingen utvikling, bare gnuring om og om igjen på de samme pubertale problemstillinger. Er dette virkelig en av Murakamis beste romaner? Frister ikke meg til ny lesning av Murakami.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20Monica CarlsenHildatove NessBerit RSynnøve H HoelHeidi LHanne Midtsundhelene ødegårdAnne-Stine Ruud HusevågIrakkEckhoffBertyHarald KRandiAPia Lise SelnesJulie StensethMorten BolstadEivind  VaksvikTheaKaren Ramsvikingar hVannflaskeBjørg Marit TinholtLeselindaMarkus SAnneWangHarald AndersenAtmanMerethe SolstadSraDevoralibrosTore OlsenKaramasov11Marit AamdalalpakkaBente NogvaHilde H  HelsethRandi Annie FramnesLama Diehl-DahlGro