Det har du helt, helt rett i! Det ergerlige er bare at jeg har brukt over 300 kroner på denne boka ... Grrrrrrrr!!!!! Da sitter det litt lenger inne å avslutte sånn helt uten videre. Ut fra det lille jeg har lest ser jeg jo at det er mye svart humor. Men hvis hele boka bare handler om korpulering, så gidder jeg rett og slett ikke å lese den ... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kjøp bøker på capris.no. Veldig bra. Jeg betalte 149 kr inkludert frakt, og den kom i løpet av få dager!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff, skjønner du blir ergelig når du har kjøpt boka til den prisen.
Det blir lengre og lengre mellom hver ny bok jeg kjøper, her går det mest på bruktbøker og mange av eldre årgang :)
Inni mellom finner jeg nyere bøker, hvis en bok ikke fenger meg, rett i posen og rett tilbake til butikken. Det er fordelen med bruktbøker, du gjør bomkjøp der også men kanskje bare for en tier.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaSynnøve H HoelMads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.