Helt forferdelig uengasjerende pikk og pule roman! Jeg klarte ikke mer enn 65 sider. Og jeg som trodde Roth var en god og seriøs forfatter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Den eneste boka av Roth jeg har lest. Likte den godt. Minna litt om Charles Bukowski. (Styr unna han hvis du ikke likte Sabbaths teater). Hva som er godt og seriøst er selvsagt opp til hver enkelt av oss å vurdere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg ikke enig med deg i. Jeg liker både Roth og Bukowski veldig godt, men for meg, tydeligvis i likhet med mange andre, var Sabbaths teater en stor skuffelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Philip Roth ER en seriøs forfatter, men jeg er i grunnen enig ang. denne boka. Jeg har også begynt på den, men det stoppet helt opp for meg. Jeg har ikke gitt opp å lese den ferdig, men har tatt en midlertidig pause.

Det ville vært spennende å høre om det er andre som har lest boka ferdig, og som kan si noe om den. Fortsetter det i samme duren hele boka gjennom? (Jeg har aversjon mot å bla meg fremover i en bok jeg holder på med ... ) Er det verdt å lese denne boka?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei, har lest hele boka. Min dom: kanskje den mest ensidige boka jeg har lest av Roth. Jeg vet ikke helt hva Roth prøver på med denne romanen..? Roth klarer etter min mening ikke å skape den antihelten av Sabbath som han kanskje hadde håpet på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så synd at du ga opp! Roth har selv utropt denne boka som sin beste. Les f.eks. Leif Ekles anmeldelse fra nrk: http://www.nrk.no/nyheter/kultur/litteratur/1.7104257
Kanskje får du lyst til å gi den en ny sjanse?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tilbakemeldingen, Steinar! Da tror jeg at jeg rett og slett legger den bort. Og så får jeg se om jeg orker å ta fatt på den ved en senere anledning ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare gi opp du Rose-Marie, det er ikke nødvendig å bruke tid på bøker som ikke fenger eller gir deg noe.
Jeg har blitt mye flinkere til å sortere vekk eller avbryte hvis jeg føler for det.
Både du og jeg har så mange uleste gode bøker som bare venter på å bli åpnet at det gjør ingen verdens ting om vi hiver vekk uengasjerte bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det har du helt, helt rett i! Det ergerlige er bare at jeg har brukt over 300 kroner på denne boka ... Grrrrrrrr!!!!! Da sitter det litt lenger inne å avslutte sånn helt uten videre. Ut fra det lille jeg har lest ser jeg jo at det er mye svart humor. Men hvis hele boka bare handler om korpulering, så gidder jeg rett og slett ikke å lese den ... ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjøp bøker på capris.no. Veldig bra. Jeg betalte 149 kr inkludert frakt, og den kom i løpet av få dager!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff, skjønner du blir ergelig når du har kjøpt boka til den prisen.
Det blir lengre og lengre mellom hver ny bok jeg kjøper, her går det mest på bruktbøker og mange av eldre årgang :)
Inni mellom finner jeg nyere bøker, hvis en bok ikke fenger meg, rett i posen og rett tilbake til butikken. Det er fordelen med bruktbøker, du gjør bomkjøp der også men kanskje bare for en tier.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde H  HelsethGroCassiopeianefertitiMalin  LAnniken RøilGro Anita MyrvangElisabeth BækkenMarit HøvdeTonesen81Tone SundlandSjavn NvajsBerit B LieSankt YngheadAliceInsaneDolly DuckMartineBjørn BakkenIdaCathrine Marie HansenThina NordtveitAnna-PiaBjørg Marit TinholtTine SundalHildeEllen E. MartolPirelliIngunn STheaJenny Dahl BakkenSverreRade AlmudaffarLisbeth Kingsrud Kvisteningar hEster SHildaBeathe SolbergCaroline H HeitmannLillevikjell k