Et smaksrikt ordforråd og en temmelig intelligent roman har for mye beskrivelser på "armlengdes avstand", og dermed uteblir min store interesse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Om du orker minst 75 % matbeskrivelser og lite annen substans er dette sikkert en flott bok, men for den som synes handling og sammenheng er en bra ting er ikke denne boken verd å bruke tid på - selv om den er på knapt 140 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre må jeg si meg ganske enig med deg i at for mange av beskrivelsene er på "armlengdes avstand". Det jeg savner i denne boka er at forfatteren dykker dypere ned i flere av bipersonene. Hovedpersonens egoisme blir riktig nok bra belyst gjennom de ulike glimtene disse personene representerer, men det hele blir for tamt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Åsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude Jensen