Utrolig lite engasjerende bok! Ingen utvikling, bare gnuring om og om igjen på de samme pubertale problemstillinger. Er dette virkelig en av Murakamis beste romaner? Frister ikke meg til ny lesning av Murakami.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Helt enig med deg! Men ikke gi opp, "Kafka på stranden" er noe helt annet. En fantastisk bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

can't tell if troll or not.

neida. norwegian wood er ikke en av murakamis beste, men allikevel utrolig god. du burde startet med kafka på stranden, så hadde du kanskje sett annerledes på det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka er da bare helt genial! Den er oppslukende og utrolig vanskelig å legge fra seg! Er helt uenig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har en følelse av at man enten elsker eller hater Murakami. Han skriver såpass egenartet at inntrykket man sitter igjen med sjelden er "helt grei" eller "ok"; enten blir man helt bergtatt, eller så får man litt avsmak - slik er nå mine høyst personlige erfaringer.

Av den grunn er jeg usikker på om du kommer til å like andre fra Murakami? Hvis jeg skal prøve meg på å få snudd ditt inttrykk, vil jeg foreslå Kafka på stranden. Tittet litt på boklisten din, og fikk en følelse på den. Les den, men vær forberedt på snakkende katter og "levende" steiner.

Lykke til!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var ihvertfall Murakamis gjennombruddsroman i hjemlandet. Hvilke "pubertale" problemstillinger er det du tenker på? Jeg vil vel si at boka starter der det pubertale er avsluttet, og det tomme, fremmede og melankolske føles påtrengende i livet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. Martol