Boka starter veldig bra, gripende og fengslende. Språket er oppstykket og gjentagende, men det gjør at historien og følelsene forsterkes. Midt i boka kjente jeg at det begynte å bli tungt, litt langtrukket og lite framgang. Det løsnet heldigvis etter kort tid og jeg ble igjen svært interessert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En utrolig fengende historie! Denne romanen er en av få som har fått meg til å vurdere å skulke jobb...
Herlige skildringer med humoristiske vinklinger, rike karakterer og en svært allsidig historie. Jeg elsket den!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok med mange gode beskrivelser på hvorfor man velger å ikke få barn. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Langtrukken. Lite krim i mine øyne. Mer et ungdomsdrama med et snev av Fifty shades rikmannsskildringer. Litt teit til tider..
Synes denne boka hører inn under ungdomslitteratur heller enn for voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En fin fortelling! Boken starter med å ha en humoristisk vinkling, veldig enkelt språk og underholdene. Videre fortelles historien gjennom et fremmedkulturelt barns perspektiv på omgivelsene og hendelser. Absolutt verdt å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anastasia rødmer, min indre gudinne, mr greys grå øyne bla bla bla bla. anastasia må hjem til venninnen for å snakke om alt hun lurer på om sex, så mange spørsmål!! hun biter seg i den nedre leppen på hver jævla side i boka. Kjøpte hele denne trilogien på engelsk i håp om at det skulle være bra språk og en god story, men nei! Jeg gir meg etter 280 sider. I romjula havner den på kjøp,salg,bytte-siden på face.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken fant jeg på i "byttebua" på bossplassen i Sandnes. Tok den med meg fordi den såg litt spennende ut. Da jeg begynte å lese den, hadde jeg vansker med å legge den fra meg og var ivrig på å få lese mer og mer. En noe realistisk fortelling om hvordan kjærlighet kan gjøre en blind..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest denne, synes den hadde litt lite handling eller egentlig bare lite spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er på jakt etter bøker som omhandler sørstatene. Ønsker å lese om rasisme, plantasjearbeiderne, kkk, osv. Likte Barnepiken svært godt da den skildret godt hvordan forskjellene mellom svarte og hvite utspilte seg. Er det noen som har noen anbefalinger. Er ikke ute etter noen spesiel sjanger, kan like gjerne være krim som romanse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt at du fikk klarhet i dette...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

mennesketyper eller folketyper, kall det hva du vil. det jeg mener er mennesker som undertrykker andre mennesker for sin egen nytte og interesse og overbevisning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herregud for en syyyyk bok! Boka fenget meg med en gang, leste den ut på to dager da jeg ikke klare å legge den fra meg!! en bok som får meg til å legge hat over visse folketyper og som traff meg langt inn i sjela!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka begynner bra. Mye spenning og morsomme skildringer. Etter ca halveis syntes jeg boka begynte å bli litt kjedelig. Det var lite som skjedde og ting ble forutsigbare. En grei bok på solsenga

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka begynner veldig bra og bygger opp til en god spenning. Etter ca 100 sider merket jeg at det begynte å gå tregt og at spenningen avtok. Jeg vurderte å avslutte fordi jeg syntes det begynte å bli kjedelig og for mye religiøse fraser. Jeg bestemte meg for å fullføre, men dette spenningen forble død. Jeg synes at forfatteren har problemer med å bygge opp spenning rundt hendelsene, alt skjer altfor fort med lite skildring. noen ganger blir det litt skolestilpreg over det. Utrolig mye religiøse hilsner og velsignelser gjorde boka kjedelig og ensformig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser denne nå. Har hundre sider igjen som jeg prøver å spare på fordi jeg vil ikke at den skal ta slutt! Dette er en bok som fanger deg fra første side. Sjeldent at en bok er fengslende på hver eneste side, men denne boka har aldri en eneste kjedelig side. Utrolig bra til å ikke være på originalspråket!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig tung i begynnelsen når det blir forklart hva som er bakgrunnen for etterforskningen, men jeg ble totalt oppslukt etter dette..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Værste boka jeg har lest! Rød ungdom kommer til å eeeelske denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bør denne leses på engelsk eller norsk?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig fin fortelling!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BenedikteRandiAstrid PedersentuhamreÅsmund ÅdnøyTorill Elisabeth RevheimJenny Dahl BakkenKorianderBeate KristinLinn HaugHeleneBjørg Marit TinholtAmanda ATone HAurora WeberHarald KSissel ElisabethMarit HåverstadAnette  KureSiv RønstadEli HagelundLibraritas vIngeborg GBertykriraLailaBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTove Obrestad WøienEster SGro Anita MyrvangGro-Anita RoenPilarisKjerstiAnne Lise JohannessenLisbeth Kingsrud KvistenIngvild SLene AndresenTheaKine Selbekk OttersenSpurv