Da er sommeren virkelig i gang her i hvert fall i Rogaland. Leser dere lettere tematikk og bøker i forhold til lengde, eller leser det heller tyngre tematikk og murstein bøker? Jeg leser en god blanding vil jeg si litt av alt.

Denne helgen har jeg funnet frem enda en lesebok fra skal leselisten nemlig hviskende skygger av Jan Philipp Sendker som jeg liker så langt ganske godt. Blir interresant hvordan det blir videre. Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg leser ikke noe annerledes enn resten av året. Alt er alltid tilfeldig. Aldri planlagt.
Forrige helg skulle jeg begynne på Pappa har fest av Ingebjørg Liland, men det drøyde til i dag. Til gjengjeld ble den konsumert på få timer.
Fant Kledd naken av Agnes Lovise Matre på en brukthandel i går, så den har jeg startet på nå ikveld. Ser den har gode omtaler, så nå håper jeg at den får meg tilbake på krimbølga igjen etter lang tids tørke.
Håper du hadde en fin lesehelg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjekt med å lese en bok ferdig innen veldig kort tid. Spennede med krim, håper du hadde en fin lesehelg du også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig at sommeren har kommet,deilig. Har tatt årets første bad,17 grader. Har akkurat begynt på "Siste stykket hjem",av Ørjan Karlsson.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Åh herlig med bad, kjekt med å begynne på noe, håper du har fin søndag:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Etter langt fravær er det på tide å melde seg på igjen. Har nesten ikke lest ei bok siden oktober - før jeg "slo til" med favorittforfatter Cormac McCarthy sin Stella Maris. Den er er helt annerledes enn det en er vant med fra denne sin penn. Kjempegod men uvant!

Så brukte jeg god tid på diktsamlingen til en kjenning av meg, sjøsamiske Camilla Tranås Kristiansen. Navnet på boka er Ja Tænk Om Det Blir Heilt Stille. Boka måtte jeg bestille fra henne personlig. Samlingen er ei kraftpakke av et kamprop om egne opplevelser innen fornorsking (sentralt emne nå om dagen), rasisme, misbruk, fattigdom, skam, med videre - men også om naturen og opplevelsene i Helgeland, kjærlighet og framtidstro for henne og samene generelt.

Nå er jeg om lag halvveis i romanen til Odda sin store sønn Lars Ove Seljestad kalt Eitranes. Så langt er det mye som tyder på at dette er hans beste roman til nå,

Ønsker alle en god og varm helg - med eller uten regn og vind.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kjekt å se deg tilbake på helgetråden igjen. :) Kjekt å bruke god tid på et verk eller flere. Håper du får en god helg og god lesning med godt vær :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har begynt på «En liten åpen bokom økonomi» av Victor D. Norman. Lettfattelig om samfunnsøkonomi og artig skrevet syns jeg😊
Ønsker deg riktig god sommer- og lesehelg☀️📚

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med noe lett og kanskje også nyttig? Håper du får en god lesehelg og ha en god sommer du også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser nok som vanlig om sommeren, ikke noen spesiell sjanger.
I dag startet jeg med den prisbelønte finske boken «Din, Margot» av debutanten Meri Valkama.
Jeg har så langt lest 40 sider og liker den veldig godt! Det har blitt mye tyskrelatert på meg i det siste, denne har mye av handlingen fra Berlin.
Jeg har dessuten lånt Margaret Atwoods siste utgitte noveller «Ryper i solnedgang» fra 2023, helt fersk denne også. Er spent på denne.
Kos dere med en smak av sommer, det føles rart å bare kunne gå ut uten ytterjakke på synes jeg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjekt med noe som man liker å begynne og lese. Ryper av Atwood hørtes kjekt ut, håper du har en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, nå er det skikkelig sommer her på Østlandet også. Deilig!

Jeg fortsetter med While We Were Dreaming av Clemens Meyer, som jeg begynte på forrige helg.

På øret har jeg begynt på Orhan Pamuks nye murstein av en roman, Nights of Plague, og den virker veldig bra :-)

Og på italiensk startet jeg i går på La casa in collina av Cecare Pavese, en forfatter jeg har stor sans for.

Ønsker alle en fin helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Veldig fint med sommer. Kjekt med å ha noe og komme seg gjennom. Pamuks har jeg lest en bok fra og likte den ganske godt. Kjekt med Italia også, god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudGladleserDolly DuckEli HagelundgretemorTrygve JakobsenMaikenJulie StensethTorill RevheimAkima MontgomeryGroBerit B LieLinda RastenYvonne JohannesenLeseberta_23Ingunn SBård StøreSophieTine SundalAnniken RøilIda CharlotteConnieJan Arne NygaardGrete AastorpEvaBertyjovianskPiippokattaHilde Merete GjessingTheaOdd HebækVioleta JakobsenellinoronillePer HellemsiljehusmorSynnøve H HoelVebjørn FagernesBeathe SolbergCaroMorten Bolstad