Denne helgen skal jeg begynne på Hekneveven av Lars Mytting, jeg har lest søsterklokkene, så litt spent på denne. Håper den er bedre enn søsterklokkene, siden jeg hadde veldig store forventninger som ikke ble helt innfridd, men den var ikke dårlig for all del heller.

Hva leser du denne helgen?

Ønske alle en god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Ny bestilling er gjort -
12000 år med norsk historie av Sturla Ellingvåg & Wolfgang Wee (forfattere). (9788248932918)
Utgis i November. Forlagets omtale av boken:

Stadige forbedringer i DNA-teknologien har de siste årene ført til en revolusjon innen vår historieforståelse. Nye metoder gjør at deler av vår historie nå må skrives om. 12 000 år med norsk historie gir et nytt overblikk over de lange linjene i vår eldste historie. Gjennom samtaler mellom Wolfgang Wee og Sturla Ellingvåg, basert på Ellingvågs omfattende kunnskaper om den nyeste DNA-forskningen, får vi blant annet vite hvordan jeger- og sankersamfunnet fikk en mye større rolle i Norge enn i andre deler av Europa. Denne boken gir oss nye innsikter i hvordan vi skal forstå oss selv og vår egen historie.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Fint med bestillingen og noe å se frem til. Håper du har en god lesning når boken kommer og ha en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lesefri helg, for min del :-) Har siden sist lest Stakkar av Mathias Faldbakken. God start på boka, men var ikke helt fortrolig med siste fjerdedelen. Hoppet rett over til Doppler av Erlend Loe, og her dukket terningkast 6 opp igjen. Boka veksler mellom det kostelige og det alvorlige. Har kjøpt Svart Vann av nylig norgesbesøkende Joyce Carol Oates. Den blir kanskje påbegynt til uka. En liten pause har jeg tatt med boka Det Blåøyde Riket av damene Witoszek og Joly.

Var to hektiske uker med avslutningen på valgkampen og tre dager på Haukeland sykehus for en hjerteoperasjon. Begge deler gikk bra! Besøk hos kjæresten denne helga, da er behovet for lesing borte ;-)

En god helg og uke i bøkenes verden, ønskes alle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kjekt med en god start, men ja noen ganger slipper kvaliteten av. Doppler er bra. Svart vann likte jeg veldig godt. Fint å høre at valgkamp og hjerteoperasjon gikk bra, håper du får en god lesefri helg og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av Mytting, ikke hadde jeg lest noe av Gert Nygårdshaug heller men etter at mange har anbefalt meg ham i alle år har jeg tatt fatt på Fredric Drum bøkene! Har nå lest honningkrukken og har lånt Jegerdukken på BookBites, artig lesing dette :)
Hovedboken jeg begynte på i går er Kjell Westö: «Drakarna över Helsingborg» Det er første i Helsingborg serien, 4 visstnok! Jeg har aldri lest ham før men har nå endelig plukket ham frem fra min glemsel.
Kos dere i helgen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja mange anbefalinger i livet, en må velge og vrake virkelig. Kjekt med bokserie og håper du får en god tid med og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen skal jeg begynne på Hvis det skulle komme et menneske av Thomas Korsgaard. Jeg satt meg opp på en 5 uker venteliste på biblioteket, men plutselig ble det min tur. Har ikke bygd opp så mye forventninger egentlig, men ønsker å lese den siden den er en stor snakkis.

På øret har jeg Hver natt dør jeg av Helle Haugsgjerd. En bok hvor en skilsmisse skildres gjennom barns øyne. Liker den godt, og har ca 1 1/2 time igjen.

Jeg har også lest Søsterklokkene. Syntes den var ok minus. Derfor har jeg ikke startet på Hekneveven enda, men kanskje jeg burde gjøre det snart.

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja den har hørt mye variert om hvi det skule komme et menneske, men også mye bra om. Kjekt med perspektiv til barn også til et slik tema, håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var morsomt å høre. Jeg fikk anbefalt Søsterklokkene i går, en bok jeg av en eller annen grunn ikke har lest ennå.

Det går litt trått med lesing av bøker. Det har vært lokalvalg, så jeg har vært opptatt med det i noen uker.

Jeg leser boka The tree of yoga, av B.K.S. Iyengar nå, og har gjort det en god stund. Det er en bok man må lese litt nå og da synes jeg. Den er anbefalt som "Den boka" hvis man skal lese en bok om yoga :)

Charlottes tryllevev av E.B. White, har jeg også startet på. Den er betegnet som en klassiker og en bok man bare må lese :) Det er en barnebok, men den passer for mennesker i alle aldre.

Ønsker alle en riktig god helg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Interresant, ja anbefalinger kan noen friste mer eller mindre. Kjekt å engasjere seg med lokalvalg og viktig ikke minst. Kult med bok om yoga og fint med bok i alle alder, håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser John le Carré; en bok fra 1971 som ikke handler om spioner, men "En naiv og sentimental elsker", ikke så vanskelig å finne seg selv i den rollen. Vi har vel vært der, de fleste. Siden jeg har lest noen få sider bare, er det vanskelig å mene så mye, men han hinter om en fraværende far, og det er ikke uvanlig i bøkene hans. Jeg leser ikke så mye hver dag, som jeg gjorde da jeg var yngre, men stødig til boka er ferdig. Det gjelder når boka er god nok, livet er for kort til de andre bøkene. Jeg ønsker alle en god lesehelg.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Uansett kjekt med å få lest noe, så lenge en får lest noe godt. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har hørt mye om de klokkene, men jeg fristes ikke helt - ennå. Denne helgen forsøker jeg å lære mer om de norrøne gudene som Tor Åge Bringsværd skriver om :)

God helg alle bokelskere!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er jo helt lov, norrøne guder hørtes veldig spennende ut, håper du har en god lesning og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckAstrid Terese Bjorland SkjeggerudCamillaedgeofawordBeathe SolbergVannflaskeGladleserEli HagelundgretemorTrygve JakobsenMaikenJulie StensethTorill RevheimAkima MontgomeryGroBerit B LieLinda RastenYvonne JohannesenLeseberta_23Ingunn SBård StøreSophieTine SundalAnniken RøilIda CharlotteConnieJan Arne NygaardGrete AastorpEvaBertyjovianskPiippokattaHilde Merete GjessingTheaOdd HebækVioleta JakobsenellinoronillePer HellemsiljehusmorSynnøve H Hoel