I går var jeg på sommerfest så jeg rakk ikke å skrive helgeinnlegget, fordi jeg kom også veldig seint hjem. Jeg har bare noen få bøker igjen på skal leselisten, når den er fullført skal jeg lese kun de tingene jeg har lyst som faller meg inn etter humøret. Jeg skal nå i gang med Lliaden av Homer og det er jeg veldig spent på.

Hva leser dere denne helgen?

Ønsker alle god helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg fortsetter med Kledd naken av Agnes Lovise Matre. Det har blitt lite lesing denne uken pga finværet og prosjekter i hagen. Innimellom blir det lesepause på terrassen :) På øret har jeg Przewalskis hest av Maja Lunde. Den fenger meg lite nå etter 2 timer, men jeg håper at den tar seg opp etterhvert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Veldig fint med prosjekter og hage. Prewalskis hest leste jeg for en del år siden og jeg synes den var ganske bra, men den tok seg opp etter hvert husker jeg. Håper du får god lesning og ha en god søndag :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God helg, alle! I går ble jeg ferdig med Northanger Abbey, av Jane Austen. Da er prosjektet mitt med å lese alle hennes bøker over. Dette var en lettlest, bra og morsom bok. Nå leser jeg videre i Tove Jansson sin novellesamling Den lyttende, mens jeg funderer på hvilken roman som blir den neste jeg skal lese.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så kjekt å ha en forfatter en leser alle bøkene av. Kjekt med noe lettlest og bra. Gøy med Jansson, håper du har god lesning og god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynte akkurat på "Spillet om Syria" av Hilde Henriksen Waage, som vel er en av de norske kjennerne av dette området. Så da kan jeg ikke si så mye om den, men prøver å lese tidlig på dagen for det er den beste tiden. I går ble jeg ferdig med "Syv meninger med livet" av Thomas Hylland Eriksen, og det var en riktig god bok, siden han er utrolig god til å beskrive kompleksiteten i samfunn og mellom mennesker. Jeg lurer ofte på hvorfor vi forstår folk hovedsaklig gjennom psykologi. Nå sier jeg "en kommuneantropolog i hver kommune". Eller enda bedre, litteratur, musikk, dans, hage, togreiser, friluft, billedkunst, lego og noe å skru sammen, veier, familie og en venn eller fjorten til alle. For hva er egentlig meningen med livet?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjekt med en god bok og begynne på noe annet. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fortsetter med While We Were Dreaming av Clemens Meyer, som jeg har holdt på med en stund nå. Ikke så god så jeg håpet, så det går litt trått ...

På øret har jeg begynt på den prisbelønte australske forfatteren Peter Careys Oscar and Lucinda, som han fikk Booker-prisen for – det fikk han også for True History of the Kelly Gang. Tre av hans andre bøker har også kommet med på lang- og kortlisten. Carey skrev også manus til Wim Wenders fantastiske film Until the End of the World.
Har i likhet med det fleste bøkene hans lest denne før, men det er mange år side så på tide med et gjenhør :-). Liker de tidligste bøkene hans bedre enn de nyere.

På italiensk blir nok et kapittel eller to i La casa in collina av Cecare Pavese, en annen forfatter jeg har stor sans for.

Ønsker alle en fortsatt fin junihelg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvis boken ikke er god går ofte senere det kan jeg gjenkjenne meg i. Spennende med australsk og italiaensk litteratur, håper du har en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det med å slanke leselisten er et evighetsprosjekt da den øker i omfang fortere enn jeg leser, slik er det!
Jeg leser den norske oversettelsen av Steinbeck «Of mice and men.» Først leste jeg originalen nå den norske…favoritt!
Margaret Atwoods nye noveller leser jeg også. «Ryper i solnedgang», den ligger an til å få et høyt terningskast av meg.
Cormac McCarthy døde denne uken så jeg har lånt «Veien» ser den skal leses i den dystopiske lesegruppa men jeg har en annen tynn bok først i køen nemlig Heinrich Böll « Toget var i rute» Denne var hans debut… Summa summarum har jeg nok å lese på!
Ha en flott forsommerhelg med herlig lesestoff!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ja det er jo et evig prosjekt, er usikker på hva jeg skal gjøre etter jeg er ferdig med det jeg har som offisiell. Men det er kjekt å ha noe og ta seg til. Atwoods nye novellesamling virker interresant. Kjekt å lese mange ulike forfattere. Håper du får en god helg og god lesning :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke