Denne helgen er den andre i år. Jeg har fått høre litt lydbok og lest. Jeg leser for øyeblikket Alone with you in the ether av Oliver Blake. Jeg har lest noen bøker allerede, som jeg synes er greit.

Hva leser du denne helgen?

Ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Har kommet meg et lite stykke inn i Demokratiets Langsomme Død (Den nye intoleransen) av Janne Haaland Matlary. Hun frykter at demokratiet spises opp innenfra, både i Norge og andre demokratier. Starten er hyperinteressant!

Det blir nok den boka jeg vil holde på med ei tid framover. Mye å gripe fatt i, mye å tenke på.

Gode lesedager ønskes godtfolket. Helg som ukedager :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Har boken + Det norske demokratiet og dets fiender : 1918-2018 av Øystein Sørensen liggende og venter på det rette øyeblikket å lese de. Venter spent på din vurdering.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Interresant bok du skriver om her, viktig med samfunnsdebatt her. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er så vidt begynt på Fornuftens skjøre grense av Kirsti Eline Torhaug, del 1 -
Siden jeg er Ark.no venn, fikk jeg boken til en redusert pris - NOK119

Det er en trilogi. De 2 første bøkene er utkommet
1 Fornuftens skjøre grense, utgitt 2022
2 Begjærets anatomi, utgitt 2023

Ark.no sin omtale av boken:
Per vokser opp i en liten bygd utenfor Oslo på 1920-tallet og beundrer de store oppdagelsesreisende vilt og hemningsløst. Selv drømmer han om en dag å reise ut i den store verden og til Amazonas. Andre verdenskrig, studier og Pers egen rastløshet kommer mellom ham og drømmen. Samtidig holder den ham oppe gjennom en barndom fylt av bitterhet og svik, lange år i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen og i en vanskelig etterkrigstid der han må skape seg ny mening, og der han stadig stilles overfor spørsmål som: Hva er et menneske? Hva er normalt? Hva er galskap? Hva er meningen med livet?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Gøy med varierte bøker, håpe du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er herlig å gå inn i en bokboble hvor alt det dagligdagse er utelukket for en stund.
Bøker setter også fantasien i sving samt man får noe å reflektere over både når man leser og etterpå. Noen ganger ønsker man at boken man leser aldri tar slutt, men som alle vet så har alt en ende.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ja det er fint med bøker. Virkelig godt sagt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også fått lest et par bøker så langt i år. Har kost meg med krim. Nå skal jeg starte på boka Gjenferdet av Alexander Wolf, av Gajto Gazdanov. Det er en bok som har blitt foreslått som en bok vi skal lese i en Pop-up lesesirkel her på Bokelskere. Riktig god helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Krim hørtes fint ut, passer jo også fint siden det er veldig tidlig påske i år. Gøy med lesesirkel bok. Ha en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har jeg også startet på Gazdanov sin bok, virker lovende :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg holder på meg siste innspurt av Kompani Orheim av Tore Renberg. Gjennom hele boka har jeg flere ganger spurt meg selv om hvorfor jeg ikke har lese denne før?! Jeg har 60 sider igjen, og de skal jeg spare godt på, lese seint og omsider la synke skikkelig inn før jeg starter på noe nytt. Noen bøker må man la ligge og godgjøre seg litt i hodet før man kan slippe en inn en ny.
Ellers, så ligger jo resten av bøkene til Renberg klar til å bli lest. Jeg vet bare ikke om jeg skal fortsette med Jarle Klepp eller om jeg skal starte på Texas-gjengen. Kanskje Tollak til Ingeborg. Nei jeg vet ikke.

God lesehelg :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg likte også godt Charlotte Isabel Hansen, som filmen "Jeg reiser alene" er basert på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tollak til Ingeborg er ei god bok. Boka har også blitt til et teaterstykke - til strålende kritikker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interresant. Jeg opplever en ofte om det var en bok jeg faktisk har lest, så oppdager halvvis at jeg har ofte lest den før. Håper du får en god lesning og ha en god helg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmor