Viser 31 til 40 av 70 omtaler

Denne leste jeg rett etter "innsirkling", og det var befriende med en usedvanlig lettlest bok etter noe så tungt! Humret godt for meg selv av veldig mye, men synes det var litt kjedelig sånn cirka midt i boken. Derfor får den en femmer og ikke sekser.

Men en genial bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er helt klart en av de morsommste bøkene jeg noen gang har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

HUNDREÅRINGEN SOM KLATRET UT GJENNOM VINDUET OG FORSVANT av Jonas Jonasson: Et fyrverkeri av en roman! Jeg lo på nesten hver eneste side, om ikke med munnen så med hjertet. Måten Jonasson skriver på, at ikke all dialog fremstiles i form av muntlig dialog mellom karakterene, gjør boken til den mest sjarmerende jeg har lest. Dette er også med på å bygge opp humoren som flyter boken gjennom. Karakterene er høyst troverdige - og mange, om ikke alle elskverdige - og handlingen heseblesende. Jeg tok meg flere ganger i å klaske meg i pannen over visse av vendingene forfatteren har pekt ut for handlingen. Eller som rett og slett bare har dukket opp underveis, som det på latterlig mystisk vis gjorde for hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

livet som sådan er som dette drama ,tilfeldigheter og flaks eller uflaks.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe. Denne er morsom ja :D Men HVORFOR I HULESTE STÅR DET AT DEN ER FOR VOKSNE?!?! Jeg er 12 år. Jeg forsto hvert * ord, og humoren var helt topp! Ta ned aldertingen!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Rett og slett bare god underholdning! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, denne var vittig og rar...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

en otrolig bra bok! jeg lo så at tårene kom :D anbefalles!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det startet med at jeg tenkte: Dette er den morsomste boken jeg noensinne har lest. Men så flatet interessen ut og etter 200 sider sa jeg takk for reisen.
En link til et blogginnlegg om min leseopplevelse finner du her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne gadd jeg rett og slett ikke å lese ut. Totalt uinteressant. Beklager.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemine