Viser 21 til 30 av 70 omtaler

Jeg har funnet meg en ny favorittforfatter, og han han heter Jonas Jonasson!

Jeg elsket karakterene i boka, samtidig som man faktisk lærer noe og blir underholdt på måten herr Jonasson skildrer politikk på en måte som faktisk hvermannsen vil klare å følge med på uten at det blir for tungt. Herr Karlson og kompani fikk meg til å le høyt flere ganger, og jeg måtte låne boken videre til min mor med en gang jeg var ferdig, At hovedpersonen,trass i at han ikke liker politikk, klarer å komme borti flere historiske personer gjennom litt hvite løgner og fanteri gjorde han til en spennende, men troverdig karakter i mine øyne,

At forfatteren faktisk klarer å smørje sammen verdenshistorie, om enn ikke alt er sant for så være, men dette sammen med morsomme karakterer,historiske personerog begivenheter og minne oss på at en mann faktisk kan gjøre en meget stor forskjell, gjør at jeg smeller til med en sekser på denne boka. Hvis du bare skal lese en bok i år, kan denne trygt stå på lista.;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om du treng noko som får deg til å trekke på smilebandet og forårsakar jevnlege latterutbrudd, då tek du opp denne boka. Det er ei herleg, lett stemning frå byrjing til slutt (til trass for ei eigentleg ganske dramatisk handling). Alt er fullstendig urealistisk, og det er kanskje nettopp dette som gjer boka så frigjerande å lese!
Me møter Allan som skal feire sin hundrede bursdag, men bestem seg for at han rett og slett ikkje orkar alt oppstyret. Derfor klatrar han ut vindauget og rømmar. På flukt sullar han seg inn i ein heil del rare, farlege og uventa situasjonar, men alltid med den same "Jaja. Dette løyser seg vel"-haldninga. Det visar seg også at Allan har betydd mykje for ein god del viktige personar gjennom sitt hundreårige liv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne overrasket meg positivt! Jeg hadde ingen tro på den, og syntes den hørtes utrolig kjedelig ut til tross for alle de gode anmeldelsene. Jeg hadde ikke fått med meg hva slags bok dette er...dette er jo morsomme eventyr for voksne!
Likevel ble det litt for mye for min del, og jeg har moderert meg til en sterk 4er i fht 5eren jeg lå på i starten av boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I starten virket den bare dårlig skrevet. Etter 50 sider tenkte jeg "hmmm", og da boka var ferdiglest etter to dager hadde jeg ikke ledd så mye av litteratur på år og dager! Fantastisk bok!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg forstår begeistringen rundt denne boken, men den ble rett og slett for mye for meg og jeg klappet den sammen litt over halvveis. Jonasson har skrevet en morsom bok med et rikt persongalleri, men de fantastiske hendelsene kom som en hagleskur og jeg ble mett lenge før tiden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

utolig kjedelig bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Måtte legge fra meg boka flere ganger, til jeg var ferdig med nok en latterkrampe :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En utrolig morrsom bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den morsomste boken jeg har lest i voksen alder. Minner litt om Forrest Gump filmen. For et utrolig liv Allan Karlsson har levd. Gleder meg til å lese "Analfabeten som kunne regne", håper den er like underholdene som den første boken til Jonas Jonasson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig underholdende. Filmen var meget imponerende å se, ikke minst hvordan de hadde "ryddet opp i boken", bare tull, men herlig underholdning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm Lysebo