Viser 41 til 50 av 70 omtaler

Denne boken fikk jeg anbefalt fra ekstremt mange før jeg begynte å lese den. Fikk den anbefalt av både kjemilæreren min, svigermor og svigerbestemor. Så da måtte jeg selvfølgelig gi den et forsøk, og jeg ikke ledd så mye på lenge. Anbefales på det sterkeste, og jeg gleder med både til å se filmen og til å lese forfatterens nye bok! weehu :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et mesterverk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en herlig bok! Det er lenge siden jeg hatt lest noe så vittig! For en fantasi Jonas Jonasson må ha!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig befriende, og en historisk rundreise

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er fullstendig klar over at Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant allerede er blitt rost opp i skyene og vel så det, men en god ting kan vel ikke sies for ofte, eller hva?
Selv slukte jeg denne gullperlen av en bok med stor appetitt. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg lo så mye (for ikke å nevne høylytt) underveis i lesingen. Ikke nok med at humoren og bakgrunnshistorien sitter som det skal, i tillegg har Jonas Jonasson et usedvanlig godt språk, noe jeg alltid legger vekt på når terningen skal trilles.
Nå gleder jeg meg virkelig til å sette klørne i hans andre bok, også den (ifølge ryktene) med en humoristisk vri. Mon tro hva vi har i vente.

Apropos terningkast: Jeg har for vane å gruble over fire, fem eller seks, men denne gangen er det ingen tvil; Allan Karlsson skal helt til topps! Snakk om å være sprek for alderen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Først tenkte jeg "Er det denne boken alle har mast slik om? Den er jo ikke sååå bra", men etterhvert som jeg kom videre i bokenog jeg ble fanget lengre og lengre inn i Allans verden må si jeg satt igjen til slutt og tenkte "Ja, jeg skjønner virkelig hva alle snakker om". En mer fornøyelig bok skal man lete lenge etter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nyere verdenshistorie fortalt av en svenske. Sykere og fjernere fra virkeligheten kommer man ganske enkelt ikke. En fantastisk bok. Jeg storkoste meg gjennom hele boken!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En genial bok! Jeg lo hele tiden mens jeg leste den. For en fantasi!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsom, lettlest, til dels velskrevet. Man humrer seg igjennom - noen ganger kaller den også på gapsskratten.
Ganske imponerende av forfatteren å fenge leseren igjennom forviklinger, misforståelser, usansynlige hendelser, løgn og fanteri - både i nåtid og fortid gjennom en hel bok - og det med en viss logikk. Lesverdig og uforpliktende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm Lysebo