Viser 11 til 20 av 70 omtaler

Hysterisk merkelig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et streiftog gjennom nøkkelepisoder fra forrige århundres historie, gjennom øynene til en sprengningsekspert helt uten politiske interesser. "Det er som det er, og det blir som det blir"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en av de morsomste, (dog kanskje vel kreative), forklaringene på store begivenheter i verdenshistorien, jeg har lest. Fortelleren og hovedpersonenes kommentarer og betraktninger, medfører hyppige rykninger på smilebåndet og ikke sjelden høylytt latter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Et frisk pust i hverdagen. Den sarkastiske og "feel good" tonen er gjennomført i denne boken. Jonas Jonasson skriver meget bra og det mangler ikke noe på fantasien. Boken er til tider overdrevet og det er greit nok, for det er jo en fiksjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hahahahaha" sitter igjen hos meg etter å ha lest denne koselige og humoristiske boken. Utrolig morsom og elegant. Hundreåringen som i denne boken klatret ut av vinduet og forsvinner blir vi med gjennom en innholdsrik reise på et par hundre sider. Jeg kan ikke få sagt det nok, men denne forfatteren glimrer til med denne romanen:) Så les, les og les:) Dere vil ikke angre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken jeg har lest handler om 100 år gamle Allan Karlsson. På hundreårsdagen hans forsvinner han plutselig fra gamlehjemmet. Han hadde sneket seg ut av vinduet, han var dermed på rømmen. Dette var starten på en lang reise gjennom Sverige. Han støter på en rekke problemer, men kommer seg helskinnet ut av dem. Han kommer blandt annet på kant med politiet og en svært farlig motorsykkelbande som han kom til å stjele en verdifull koffert av. Boken var lang om ganske tung i starten, men veldig morsom. Jeg anbefaler boke fra 13 år og oppover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fantasifull bok, full av de merkeligste historier. Kunne godt vært en bok for ungdom. Hovedpersonen i boka opplever utrolige ting i sitt lange liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig morsom bok! Ble sittende å le høyt for meg selv flere ganger mens jeg leste den, anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt grei og underholdende bok, men føler ikke helt den voldsomme begeistringen mange andre ser ut til å ha for denne boka. Det blir litt for krampaktig, "Nå skal det være moro dere!" for min smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fornøyelig, selv om den var noe treg på enkelte punkter. Liker bøker som bryter med forventningen, og det gjør denne så til de grader.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-Lise