Helt grei og underholdende bok, men føler ikke helt den voldsomme begeistringen mange andre ser ut til å ha for denne boka. Det blir litt for krampaktig, "Nå skal det være moro dere!" for min smak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Syns den var skuffende. Ikke morsom i det hele tatt og syns boka var på en måte litt overanstrengt. Forfatteren prøver for hardt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var sånn jeg følte det også, følte meg litt som en grinebiter mens jeg leste og ikke lo, når det er så mange som sier at den er så morsom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg trodde nesten det var noe galt med meg, for jeg lo ikke jeg heller og syns ikke den var så morsom, mens andre syntes den nærmest var hysterisk. Så glad for å høre at flere ikke falt for boka:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R