Hehe. Denne er morsom ja :D Men HVORFOR I HULESTE STÅR DET AT DEN ER FOR VOKSNE?!?! Jeg er 12 år. Jeg forsto hvert * ord, og humoren var helt topp! Ta ned aldertingen!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg tror neppe det er så mange tolvåringer som er fortrolige med den verdenshistorien hundreåringen har gitt sine bidrag til. Men noen begynner kanskje å interessere seg for historie når de har lest denne boka? Noen barn leser voksen litteratur, men de fleste gjør det ikke. Bare fortsett med det, du!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli