Tekst som har fått en stjerne av Norah:

Viser 1 til 20 av 10809:

Livet hennes hadde hengt på en krok for lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De to visste tross alt av egen erfaring at ung kjæelighet var nesten umulig å styre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alt i alt var det nesten 4 måneder siden han hadde vært på skuddhold av en kvinne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nature is as essential to our sensory systems as good nutrition is to our health.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Indoor play is fine as long as it doesn't replace or even outweigh time spent outdoors. We see problems with sensory development when children spend most of their time indoors.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Children need opportunities to fail and make mistakes in order to become more confident and capable when facing future life challenges.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Til overfarten til Island måtte de bruke en stor knarr, av typen som var rundt 20 meter lang og 6 meter bred, beregnet til last og transport av folk og fe i vikingtiden. Skipene emigrantene reiste til Island med, krevde rundt 25000 arbeidstimer i byggeprosessen. Skipsseilet hadde ull fra flere tusen sauer, og omtrent 300 timer med veving lå bak det ferdige produktet. Båtene hadde materiale fra rundt 100 store eiketrær, 3 tonn med jernmalm trengtes til de 500 kiloene med nagler, og de måtte skaffe over 1000 meter med rep, helst fra sel- eller hvalrosskinn fraktet fra Sibir. De måtte ha 18 kubikk med fururøtter til tjæren skipet skulle behandles med og så videre.

Det var en slik "millionærfarkost" Eirik og faren Torvald gjorde klar til avreisen til Island. Bare de aller mektigste i samfunnet hadde råd til et slikt skip.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men det må dessverre konstateres at arroganse overfor mennesker fra lavere sosiale lag heller ikke er ukjent blant folk på den politiske venstreside. Da jeg var i Santiago under valgkampen før valgene til Kongressen i 1973, møtte jeg representanter for venstrepartier som med stolthet omtalte sine valgkampbesøk i arbeiderstrøkene. De hadde aldri vært der før. De snakket som om de hadde vært på sitt første besøk i zoo.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da tenkte jeg med takknemlighet på at norsk arbeiderbevegelse nesten alltid har vært ledet av mennesker med dype røtter i og erfaringer fra den klasse bevegelsen skal representere. Jeg tenkte også: Den dagen det ikke lenger er tilfellet, vil det gå galt med bevegelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En gang for mange år siden feiret Knut jul med sin fars kones datters manns barn fra forrige ekteskap. Det var en av de julene da han ikke hadde Lukas, ei heller noen partner eller samboer, og han havnet derfor hos sin far, der han satt ved et bord og spiste ribbe sammen med sin stemors datters manns barn fra forrige ekteskap, fremmede tenåringer som satt ved bordet og gjespet og ikke så ut til å være klar over hvor de var, slik Knut heller ikke helt forsto hvem disse menneskene var, og hele tiden måtte minne seg selv på hva som var forbindelsen mellom dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men mørke kvelder var en lykke. Tenne lys, krype opp i sofaen, finne ro i en bok, mørket hadde aldri skremt henne, tvert imot. Solrike dager og netter opplevdes som et press om å være våken og til stede og glad og sosial til enhver tid, mens mørket ga henne muligheten til å hvile i sitt eget selskap.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når problemet er bråk, er svaret ro.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun har kapslet seg inn i skyldfølelsen , og ingen vet hvordan de skal tvinge henne ut i virkeligheten igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Trygge mennesker blir ikke irritert over motstridende meninger og spyr heller ikke ut edder og galle på nettet for å imøtegå dem. Mennesker som er sikre på seg selv, sjikanerer ikke andre eller kaller dem idioter uten å vite hvem de er som personer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å lytte oppmerksomt er å finne ut hva noen har på hjertet, og vise at du bryr deg nok til å ville vite hva det er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For hver anormalitet vi identifiserer, ønsker vi å gå lenger enn til bare "normalt". Vi vil helt opp til optimalt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Styrken i enhver ny teori ligger i nøyaktigheten av det den forutsier, skjønnheten i den ligger i enkelheten, og viktigheten ligger i dybden og bredden i anvendelsesmulighetene

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg går her for å gi lys til et menneske.
Selv mister jeg mitt eget i forsøket.
Er ikke dette absurd ?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du kan ikkji handle heile tide. Dei som støtt går på utpust, går det gale med.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hun ser ut som hun venter på en lettelse. Og jeg kjenner den selv: Snart er akkurat denne situasjonen over. Den er tung, spent og ubehagelig, og det blir godt når den er over.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseHilde AaEgil Stangelandanna_leser_litteraturTonje-Elisabeth StørkersenBjørg Marit TinholtLilleviKirsten LundTherese HolmIngunn SIvar SandAnneDolly DuckAnne Lise JohannessenAnitaBookiacSynneMThomas KihlmanArveSyntaksfeilJulie StensethelmeAlice NordliSynnøve H HoelTonesen81Berit B LieJan FongenMonica CarlsenAnneWanggretemorsomniferumRonnyIda  Gaarden SortlandIrenelesertuhamrePiippokattaJan-Olav SelforsHarald KMarkus IngebretsenSol