Tekst som har fått en stjerne av Kjetil Klakegg Bergheim:

Viser 1 til 17 av 17:

Jeg har laget flere lister, og noen av dem trenger innimellom å oppdateres. Er det mulig å få til en funksjon som gjør dette lettere enn det er i dag? For eksempel hadde det vært fint om listene kunne finnes under menyen på den enkeltes profilsider, da kunne man med få tasketrykk funnet fram til og endret den aktuelle lista. Vet ikke om dette er mulig å få til, men det hadde vært fint ;)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Tips mottas med takk!


Godt sagt! (8) Varsle Svar

Javisst, hva med å la den enkelte få velge om han/ hund vil la sin profil og boksamling være offentlig lesbar?

Godt poeng. Kanskje dette hadde vært en bedre løsning.

Jeg skal se om jeg kan få satt opp et valg om å "åpne" proflsidene for dem som vil.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Er selv enormt fascinert av landet, eller kanskje rettere sagt staten, i dette tilfellet sammenfallende begreper. Tommel opp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Virkelig? Jeg opplevde det motsatt. I boka er det ingen tidsbegrensninger, så temaene gikk mer i dybden og ble mye bedre forklart. Man fikk med seg mye mer av det Eia hadde funnet ut. Det ble Hjernevask pluss synes jeg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

At selvmord mislykkes er ikke nødvendigvis den mest bedrøvlige sak i verden. Ingen kan lykkes med alt.

Godt sagt! (32) Varsle Svar

Det går openbart ikkje an å seie at ei bok er skuld i sjølvmord likevel finn ein bøker hos forfattarar som tilsynelatande er så gjennomsyra med dysterhait og melankoli at ein må kunne spyrje om det er noko samanheng med litteraturen og forfatterens død. Vil her berre legge ut nokon bøker av fofatterar som har begått sjølvmord, ellers legg eg meg ikkje så langt inn i relevansen for kopling mellom litteraturen og sjølvmordet..


Godt sagt! (10) Varsle Svar

Dette er en bok som for meg gjorde stort inntrykk. Dette er en selvbiografi i sin klasse og du vil absolutt ikke klare å legge den i fra deg...før siste side er lest.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det sikreste tegnet på at det finnes intelligent liv et eller annet sted ute i universet, er at ingen av dem har tatt kontakt med oss.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Paasilinna er utrulig, hans tema er overveldande og fassinerande. Eg har sikkert nemnt det før når det gjeld Kollektivt selvmord men eg må berre nemne det; Det som eg syns er meget intressant med den boka er at den har hatt stor påverknad for finnane i ettertid, det viser seg nemleg at statistikken for sjølvmord i Finnland har gått drastisk ned etter at boka kom ut. Dette fasinerar meg, måten litteraturen har direkte påverknader for menneske. Vidare lure eg på om det er fleire bøke som har hatt ein slik verknad.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tror at de som har fulgt Tv-serien Hjernevask - beskyldt for tendensiøs klipping osv. - vil bli en smule overrasket over hvor balansert Eia og Ihle framlegger stoffet i bokversjonen. Bærer dessuten preg av grundig research.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Newsweek har laget en metaliste av bl.a. Modern Library, the New York Public Library, St. John's College reading list, Oprahs liste. En spennende liste som kanskje kan være rettesnor for hva man skal komme seg gjennom av klassikere. Listen finnes her: http://www.newsweek.com/id/204478.


Godt sagt! (38) Varsle Svar

Bokelskere.no er ment å være et åpent og vennlig nettsted med fokus på lesing.

Vi har tenkt at hvis vi holder dørene åpne og porten vid så kan kanskje de som er for sjenerte til å registrere seg også få lesetips.

Under utvikling har vi hatt fokus på deling av leseopplevelser. Vi har tenkt som så at om noen har bøker de ikke vil at andre skal vite de liker/eier/leser, så kan de heller la være å legge dem til.

Vi har gjort det mulig å opptre anonymt for dem som ønsker, og til å legge inn fullt navn for dem som ønsker.

Kanskje vi senere vil legge til et alternativ for folk å skjule egen profil for andre enn dem man selv velger, men vi synes det først og fremst er en fordel å ha åpne dører.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

I dag har jeg kjøpt denne som julegave til min bror (han er ikke med i bokelskere, så derfor kan jeg røpe det) - tror jeg skal "smuglese" den før jeg pakker den inn. Enig i at det er en viktig bok. Nå når krigen er "over" er det viktig at Gaza ikke blir glemt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Står på ønskelista mi til jul. Noen vil nok ikke lese denne på grunn av sitt standpunkt for/i mot Israel/Palestina. Mads Gilbert har ufortjent fått rykte på seg som en "ensidig" mann. Synd i grunn..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Årets viktigeste bok i følge Klassekampen, men ikke nevnt her inne enda. Det er ubehagelig å lese og snakke om en konflikt som en ikke ser en utvei av. Jeg oppfordrer likevell alle til involvere seg, om ikke på en annen måte en å gi denne boken bort til jul.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tar av meg hatten. Ikke mindre enn en imponerende historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tine SundalIdaHeidi Nicoline ErtnæsRufsetufsaingar hRandiMorten JensenLeseberta_23mgeLars Johann MiljeIngunn SsveinKitsuneleser42Mari Nordø LommelungretemorSynnøve H HoelLibris50Karen RamsvikMonica CarlsenHarald KHanne MidtsundAnne Berit GrønbechSunniva83LailaAnne Lise JohannessenDaffy EnglundBerit RTor Arne MyklebustJenny Dahl BakkenNinaMetteStjernekastJakob SæthreLine DahleJulie StensethAnn ChristinVeronicaKMarianne  SkageRuteress