tv-programmet var knall! boken ble litt skuff rett og slett..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Allerede overskriften er misvisende.
Når det gjelder arv og miljø finnes ikke noe enten eller. Svært forenklet virker de ytre omstendigheten (miljøet) gjennom våre indre forutsetninger (genene) og former oss til den vi er. Vi er, selvfølgelig et produkt både av arv og miljø. Etter tv-programmene har jeg ingen tillit til Eida som fagperson og journalist.

Hvis dere ønsker en seriøs, oppdatert og forholdsvis lettlest bok om dette temaet, anbefaler jeg Dag Undliens Din unike arv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Virkelig? Jeg opplevde det motsatt. I boka er det ingen tidsbegrensninger, så temaene gikk mer i dybden og ble mye bedre forklart. Man fikk med seg mye mer av det Eia hadde funnet ut. Det ble Hjernevask pluss synes jeg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dybden? Nei, det gjorde verken tv-programmene eller boken, men det er jo en fin innledning for de fleste.. Til temaer alle burde være opptatt av. Håper du fikk lyst til å kjøpe en fagbok eller to?!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hm, denne må jeg lese. Har ikke fått med meg TV-programmet, men setter boka på ønskelista med én gang. Hvis den viser seg å innfri, har du forslag til fagbøker jeg kan følge opp med? Forøvrig skriver jo Aina at boka går mer i dybden enn TV-programmet - det trenger jo ikke bety så mye annet enn at hun synes det var synd at TV-programmet bare rørte ved overflaten av hvert tema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bare et lite tips, du får denne boka til 50,- på bokklubben .no denne uka....(jubileumssalg)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åh - takk! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H Helseth