Man er rystet.

Er ikke dette bremsetiltak helt motsatt av politikken hos LibraryThing og boktipset.se - samt vår kulturverdens hele trend henimot åpenhet, glasnost?

En er redd det kan bli en viss stenging av de åpne vinduer, berøve publikum for noe av friskluft-opplevelsen og høyne terskelen for å la seg engasjere.

"tommel opp for å la oss vanlige dødelige ta del i slike statsanliggender." ymtet en medvirkende om et litt annet emne (yeah, ironien var bra gjenbrukbar..)

Javisst, hva med å la den enkelte få velge om han/ hund vil la sin profil og boksamling være offentlig lesbar?

Der har jo Folkestyret ® sin spede sjanse, (om det er hva folket reelt vil ha i sin suverenitet..)

Selve samlingen kan jo være en ytring i seg selv, et lite prosa-kunstverk?

En er også undrende til at herværende røster virker så takknemlige straks det bare gjelder "å beskytte noen mot det diffust kanskjefarlige", en likely instinktiv og innøvd? reaksjon i "hele vår tid som er så farlig, blir det opplyst."?

Såpass ullent og igrunnen emosjonelt som meldte innstrammende tiltak er forsøkt grunngitt hittil, ergo.

Hvormed bl.a. 'portrettsafari' ble bare en ertegreie på linje med de tusen "skaff-meg-en-elsker-i-en-fart" fora.

Et såpass stort forum må ta det sakte og demokratisk i svingene. Den enkelte har forøvrig immer hatt en forbilledlig anledning her til å velge sin burka-faktor -

hvor åpen navnsatt / billedlig identitet vs. skjerming hun ønsker å skilte utad.

Kan Tiltaket være bare et grep for å skru ned servertrafikken, blir det for dyrt å drive butikken med helt åpne salgsvinduer?

Alltids, 'stjerner gitt/ stjerner mottatt' vil vel neppe savnes så ille av søkemotorene.. men vel er også det kultur, og her kommer nok en forsker som vil underkaste fenomenet Analyse.. ;)

(Er ikke Politikk morsomt da, dere?)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Fint at det blir valgfrihet. Vi "takknemlige"? Vel, jeg kan kun snakke for meg selv. Jeg har en jobb der jeg er nødt til å skille jobb og privatliv ganske så strengt. Å være "venner" med klienter på FB eller andre fora kan jeg ikke, - og overfor de jeg jobber for så er det best for alle at de ikke vet for mye om mitt privatliv. Jeg er slett ikke redd for å uttrykke egne meninger, men jeg er nødt til å stå fram som "nøytral og upartisk", hvis ikke kan jeg ikke gjøre en god jobb. At jeg mener at jeg er det selv om jeg hevder ulike ytringer i ulike fora er ikke nok, klientene må mene det samme. Derfor synes jeg dette er kjærkomment.

Det er også grunnen til at jeg ikke står fram med etternavn, - for da er jeg i alle fall ikke "søkbar".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Javisst, hva med å la den enkelte få velge om han/ hund vil la sin profil og boksamling være offentlig lesbar?

Godt poeng. Kanskje dette hadde vært en bedre løsning.

Jeg skal se om jeg kan få satt opp et valg om å "åpne" proflsidene for dem som vil.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Og jeg stiller spørsmålet: Er dette virkelig nødvendig? De fleste nettsamfunn er lukket for alle andre enn medlemmene ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og jeg stiller spørsmålet: Er dette virkelig nødvendig? De fleste nettsamfunn er lukket for alle andre enn medlemmene ...

Det er praktisk mulig å lage et ekstra felt på "innstillinger" der det kunne stått "La min boksamling være synlig også for dem som ikke er medlemmer"

Det er kanskje ikke strengt tatt nødvendig, men da kunne altså de som ønsket det "åpnet" sidene sine for dem som ikke er medlemmer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S