Tekst som har fått en stjerne av Helene:

Viser 1 til 20 av 25:

smerte er som røyk, den antar enhver form, når inn overalt.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

jeg tror ikke du er den eneste som mener det :) Personlig syns jeg nok dette er den svakeste boka i serien. Og terningkast fire er vel egentlig ganske bra :) Hvis du har lest de siste bøkene i serien, vet du at det som skjer i denne boka er viktig senere i serien. Jeg syns det er helt fantastisk hvordan små ting som skjer i tidligere bøker, blir viktige for senere bøker. Dette syns jeg Rowling gjør fantastisk, hun har virkelig planlagt (nesten) alt fra bok en.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Huff da", tenkte Allan. Han lengtet virkelig etter noe å spise og en seng. Livet tok på kreftene når han endelig hadde bestemt seg for å leve litt til. Man kunne si hva man ville om aldershjemmet, men han ble i alle fall ikke støl der.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

"Hjertet mitt er som en elendig danser : stivt og uten noen form for rytmesans".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Allan syntes det hørtes underlig ut at folk som levde på 1600 tallet, skulle ta livet av hverandre. Hvis de bare hadde roet seg litt , kom de jo til å dø med tid og stunder uansett.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

"Er du virkelig hundre år ?" , sa han. "Da må du være sulten ". Allan skjønte ikke helt logikken i dette...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg eide ett vindu mot morgenrøden, ..............

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Å fortelle sannheten betyr ikke nødvendigvis å si alt, men at alt du sier er sant[...]

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Madan Zhou laughed. It was a gurgling, bronchial laugh. It was the kind of laugh that hunted down funny things, and killed them stone dead.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"My sister Greta and I were having our portrait painted by our uncle Finn that afternoon because he knew he was dying."

Tell the Wolves I'm Home, Carol Rifka Brunt

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Jeg kan når som helst hente frem følelsen av å være hjemme."

Alle vil hjem. Ingen vil tilbake. av Helga Flatland.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

It was the nicest thing she could imagine. It made her want to have his babies and give him both of her kidneys.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Troye Sivan har laget en nydelig sang basert på denne boka. Nydelig og sårt, treffer meg veldig etter å ha lest de siste sidene i kveld...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Søvnen er som en katt: den kommer bare hvis du ignorerer den.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

"Good Morning!" said Bilbo, and he meant it. [...]
"What do you mean?" he said. "Do you wish me a good morning, or mean that it is a good morning whether I want it or not; or that you feel good this morning; or that it is a morning to be good on?"
"All of them at once," said Bilbo.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg har blitt så utrolig glad i John Greens bøker! Han skriver varmt og humoristisk om vennskap, kjærlighet (i alle nyanser) og taler nerdenes sak. Ikke så mye de ekstreme fagnerdene, men de som på en eller annen måte føler seg litt utenfor og venneløse. Alle har en rett til å være "awesome",- det er en holdning og et tankesett som er lett å være enig i :-) Og sånn er det i denne boken også. Den behandler homofili, forelskelse og ekte vennskap med respekt. Og jeg skulle fryktelig gjerne sett en oppføring av Tinys musikal!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor edderkopper? Kan vi ikke følge sommerfugler i stedet ?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hver verden har sin historie, alle riker har sin blomstringstid og sin tid av mørke og elendighet. Alltid kommer det en ond hersker, en som sprer frykt og fortvilelse. Men alltid vinner det gode og menneskene har igjen fred. Natten blir alltid fulgt av dagen og solen jager mørke bort.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

i am constantly torn between killing myself and killing everyone around me. those seem to be the two choices, everything else is just killing time.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Without the dark we'd never see the stars.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hege LEirik RøkkumBritt ÅseRisRosOgKlagingSilje UlsteinIngunn SMaren Hjelle AuneAtmanØyvind BjørnerudAnniken RøilGro Anita MyrvangTonesen81Julie StensethLibraritas vAnitaBjørg Elin Nærlandrune røstenJohnny OlsenKirsten LundAnjaMarit HåverstadJan Erik  OlsenIngrid BrændenHallgrim BarlaupHildaLilleviLesevimsaAnne Lise JohannessenAndreas BokleserKarin BergWenche Vargaskjell kKristin F. JørgensenRufsetufsaBjørg  FrøysaaMarit HøvdeStine SevilhaugBente NogvaGro-Anita RoenReadninggirl20