Er jeg den eneste so ikke synes denne boken er helt FANTASTISK? Jeg mener, den er veldig bra skrevet og jeg elsker historien, men et eller annet gjør at den ikke fikk høyere enn terningskast 4. Jeg synes den beste delen var slutten, den var mest spennende og hadde mest form.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

jeg tror ikke du er den eneste som mener det :) Personlig syns jeg nok dette er den svakeste boka i serien. Og terningkast fire er vel egentlig ganske bra :) Hvis du har lest de siste bøkene i serien, vet du at det som skjer i denne boka er viktig senere i serien. Jeg syns det er helt fantastisk hvordan små ting som skjer i tidligere bøker, blir viktige for senere bøker. Dette syns jeg Rowling gjør fantastisk, hun har virkelig planlagt (nesten) alt fra bok en.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen