Jeg har blitt så utrolig glad i John Greens bøker! Han skriver varmt og humoristisk om vennskap, kjærlighet (i alle nyanser) og taler nerdenes sak. Ikke så mye de ekstreme fagnerdene, men de som på en eller annen måte føler seg litt utenfor og venneløse. Alle har en rett til å være "awesome",- det er en holdning og et tankesett som er lett å være enig i :-) Og sånn er det i denne boken også. Den behandler homofili, forelskelse og ekte vennskap med respekt. Og jeg skulle fryktelig gjerne sett en oppføring av Tinys musikal!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med Susanne. I alt! :-) Hørte (heldigvis) denne som lydbok, så jeg har fått med meg sangene. Men en full sceneoppsetning må følge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jorid FKaroline in WondersomniferumReadninggirl20MarianneDolly DuckIngunn SStine_JJane Foss HaugenBjørg L.Lisbeth Kingsrud KvistenMarit AamdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnetteToveEli HagelundGrete AastorpHarald KLogikaBokavhengigTorill Elisabeth RevheimLilleviMalinfornixEngelinIdaToneHildaMarit HåverstadEivind  VaksvikKay NilsenErikkjell kJostein Røysetingar hJohnny OlsenlillianerLesevimsaTor GeirSigrid Nygaard