Jeg har blitt så utrolig glad i John Greens bøker! Han skriver varmt og humoristisk om vennskap, kjærlighet (i alle nyanser) og taler nerdenes sak. Ikke så mye de ekstreme fagnerdene, men de som på en eller annen måte føler seg litt utenfor og venneløse. Alle har en rett til å være "awesome",- det er en holdning og et tankesett som er lett å være enig i :-) Og sånn er det i denne boken også. Den behandler homofili, forelskelse og ekte vennskap med respekt. Og jeg skulle fryktelig gjerne sett en oppføring av Tinys musikal!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med Susanne. I alt! :-) Hørte (heldigvis) denne som lydbok, så jeg har fått med meg sangene. Men en full sceneoppsetning må følge!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila