Den nye bestselgeren fra forfatteren av Jurassic Park-bøkene. Tre mennesker er på arkeologisk feltarbeid i Dodogne i Frankrike da sjefen for prosjektet, professor Johnston, plutselig forsvinner . bakover i tiden. Noen må hjelpe ham, fortrinnsvis noen som kjenner middelalderen godt. Dermed er Michael Crichtons ridderroman i gang, en tidsreise som involverer mange farlige hindringer.
Utgivelsesår 2001
ISBN13 9788205278080
EAN 9788205278080
Serie Gyldendal krim
Genre Thrillere
Omtalt tid Middelalderen 2000-tallet
Språk Norsk bokmål
Prøvde å lese, men måtte gi opp etter ca 70 sider. Synes den var kjedelig , ikke mye spenning der. Kanskje den blir spennende senere..? Noen som har lest den.?
Se alle bokelskere som følger dette verketMest sannsynlig et evigvarende prosjekt i å grave opp denne type litteratur på norsk. Planen er også å lage noen klare definisjoner på P-A og dystopia med kriterier som må oppfylles for å bli karakterisert som dette.
Jeg kommer ikke til å ha lest alle bøkene som legges til her til enhver tid da den er ment som huskeliste og for research (i mangel av et bedre norsk ord).