Døden går i flosshatt

av (forfatter) og Rune Larsstuvold (oversetter).

Thriller forl. 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.38 (8 terningkast.)

25 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

London blir terrorisert av Den gale hattemakeren, en mystisk og dristig skikkelse som forsvinner sporløst og etterlater sitt offer med en armbrøstpil i brystet og en stjålet flosshatt på hodet. Dr. Gideon Fell blir tilkalt av London-politiet for å bistå med løsningen på mordmysteriet.

Omtale fra forlaget

John Dickson Carrs mesterverk fra 1933 - for første gang på norsk! .Ikke siden Jack the Rippers tid har denne byen blitt så terrorisert av en mystisk fremmed som slår til og forsvinner sporløst, som med bedriftene til det djevelske kriminelle geniet kjent som .Den gale hattemakeren`. Dette skriver London-journalisten Philip Driscoll i Daily Recorder. Litt senere blir han funnet død på trappetrinnene ved Traitor`s Gate i the Tower - med en armbrøstpil i hjertet, og en stjålet flosshatt på hodet. London-politiet står overfor en særdeles dristig morder, og behøver hjelp. De sender bud på dr. Gideon Fell, som får i oppgave å løse enda en komplisert mordgåte. Han må oppklare et særdeles fascinerende mysterium som inneholder noen små gipsdukker, en mystisk telefonstemme - og et til nå uutgitt manuskript av Edgar Allan Poe.

Bokdetaljer

Forlag Thriller forl.

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788292683057

EAN 9788292683057

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted London

Språk Bokmål

Sider 263

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 2 2 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket