The Night Circus

av (forfatter).

Harvill Secker 2011 Hardcover

Gjennomsnittlig terningkast: 4.82 (34 terningkast.)

79 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Harvill Secker

Utgivelsesår 2011

Format Hardcover

Språk Engelsk

Sider 400

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

8 15 8 3 0 0

Bokomtaler

The Night Circus er fantastisk!!! Jeg har ingenting å plukke på. Hele ideen er så original og interessant. Fantastisk!

Personene i boka er fantastiske. Spesielt godt liker jeg de tre hovedpersonene Marco, Celia og Bailey, som får livene sine flettet sammen selv om de bor i helt forskjellige deler av verden.

Marco følger man fra han var ni år. Da ble han valgt ut til å delta i et spill, som går ut på å holde ut. To personer spiller mot hverandre. De skal vise det de kan av magi og illusjoner og se hvem som holder ut lengst. En ting jeg synes er dumt er at jeg aldri fikk vite Marcos virkelige navn. Skulle gjerne vist det... Jeg liker godt personligheten hans, men han er litt for mystisk og svarer på svært få spørsmål andre stiller ham. Noe som etterlot meg i skyggen like mye som dem han snakket med.

Celia er Marcos motstander i spillet, og siden vi følger begge spillerne, er det vanskelig å bestemme seg for hvem man synes bør vinne. Jeg liker Celia veldig godt, personligheten hennes; staheten og vennligheten hun viser ovenfor Poppet og Widget. Pluss at jeg liker navnet hennes veldig godt. Faren hennes er ikke fornøyd med det, men jeg synes det er vakkert. Jeg synes faren hennes er rar og litt morsom, men som oftest er han bare irriterende. Han og Alexander, Marcos lærer.

Bailey er veldig sjarmerende. Han er mye yngre enn Marco og Celia og er ikke en deltaker i spillet. Han er bare en gutt som elsker The Night Circus veldig høyt. Han er morsom, og jeg liker veldig godt vennskapet mellom han og Poppet og Widget.

Jeg synes ideen med spillet er original og kul, men skulle gjerne visst mer om det. Man får vite svært lite om det siden Celias far og Alexander er svært umeddelsomme. Utrolig irriterende!

Skrivestilen til Erin Morgenstern er nydelig. Jeg elsker alle beskrivelsene. De er bare så vakre. Det er ganske stilig at boka er skrevet i presens. Det forvirret meg litt av og til, men jeg likte det veldig godt. I tillegg er det deler av boka som er skrevet i annen person forteller, noe jeg synes er kjempekult, originalt og annerledes.

Dessverre er slutten litt trist, men jeg så ikke noen annen utvei. :(

Anbefaler på det sterkeste!

Innlegget ble opprinnelig publisert på bloggen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min omtale av denne boken ligger her: http://www.serendipitycat.no/?p=11110

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Dette er en liste med bøker jeg har lest i 2013. Målet er 20 000 sider.

Mål nådd 19. november (20 154 sider)


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i år 2013


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2013.


Godt sagt! (0) Varsle Svar