Henrivende, for ikke å si fortryllende, eventyr i sort, hvitt og rødt. Dette er et sukkertøy av en bok, rene treningsstudioet for fantasien. Jeg lar meg begeistre av at Morgenstern kreerer et eget lite univers, fyllt av så mange karakterer med substans. Boken vil nok ikke falle i smak hos absolutt alle, men langt på vei de fleste kan la seg rive med. Og drømme om å få oppleve et slikt sirkus... Je suis une rêveur!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Kan ikke gjøre annet enn å signere deg. Trodde ikke jeg kom til å like den. Den gjorde jeg ikke heller. Likte den, altså. Jeg ELSKET den.

Føler meg trist og lei for at boka er ferdig og ingenting i bokhyllene mine frister lenger. Sukk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og jeg håper denne kan bli til film for jeg så den for meg hele tiden, med de fantastiske teltene med alt de hadde å by på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenkte akkurat det samme!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen