Sølvskjeen

av (illustratør), Francesca Bazzurro (illustratør), Bente-Lill Øygard (gjendikter), Dorthe Erichsen (gjendikter), Ellen Christensen (gjendikter) og Terje Øygard (gjendikter).

Hr. Ferdinand 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.43 (14 terningkast.)

61 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder over 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken, alt fra sauser, pizza, kjøtt- og fiskeretter, til fjærkre, oster og desserter. I tillegg har boken et utvalg menyer som inneholder oppskrifter fra kjente kokker innenfor italiensk kokekunst. Har register.

Omtale fra forlaget

Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok, som har vært Italias mestselgende kokebok i over 50 år, for første gang på norsk. Boken inneholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du alt fra oppskrifter på pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til forklaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle oppskriftene, får du et knippe speisalskrevne menyer fra kjente kokker verden over. Sølvskjeen er en uunnværlig grunnkokebok for alle som er glad i god mat og det italienske kjøkken.

Bokdetaljer

Forlag Hr. Ferdinand

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788281660298

EAN 9788281660298

Omtalt sted Italia

Språk Bokmål

Sider 1262

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 8 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Matbøker til pur glede - for gane og øyne.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Flaggermusenes by - mine første sju år (og noen til)" av Dario Fo
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "En sommer med Montaigne" av Antoine Compagnon
  • "Lykke i Piemonte - en mat- og vinreise" av Klaus Hagerup
Alle bokanbefalinger for dette verket