Lær hvordan du kan koke hjemmelaget slim eller lage din egen vulkan. Dette er gøyale eksperimenter som ikke er vanskelige i det hele tatt. Bare følg de enkle oppskriftene og bruk helt alminnelige ting du finner hjemme hos deg selv. Eksperimenter inspirert av Roald Dahls fabelaktige fortelling om Georg, som laget sin egen magiske medisin for å gi det gufne gamle skrukkedyret av en bestemor et skikkelig sjokk. Du får absolutt ikke gjøre noe lignende (ikke prøv deg engang!), men her er noen fantastiske eksperimenter du kan forsøke deg på. Professor Alexander H. Sandtorv har skrevet et tilleggskapittel for norske lesere med gode råd, tips og triks til hvert av forsøkene.
Utgivelsesår 2019
ISBN13 9788205523210
EAN 9788205523210
Vi leste denne høyt på skolen. Den er veldig morsom og den medisinen er ganske kraftig.
2027 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg leste utrolig mye da jeg var yngre. Jeg leser fortsatt bøker som kanskje vil bli kategorisert som ungdomsbøker. Det finnes så himla mye fint. Det er også fint for voksne å lese ungdomsbøker tror jeg, så, ta en kikk.
Jeg har hatt stor glede av å lese disse bøkene selv og for mine barn. Særlig Roald Dahl gjør lesestunden på sengekanten ekstra spennende og morsom. Vanskelig å velge en av hans bøker, men jeg husker spesielt "Georgs magiske medisin" som usedvanlig oppløftende. Ikke alle bøkene passer til alle aldersgrupper. Les boka selv først. Da leser du også med mer innlevelse for dine barn!
Barne og ungdomsbøker eg har likt å lese for mine små og litt større barn