Ingrid er på feil sted til feil tid. Eller det vil si – skoene hennes er. Hun må få dem tilbake før noen oppdager dem. Men det betyr at hun vil bli blandet inn i en mordsak som ser like komplisert ut som de sakene hennes store forbilde Sherlock Holmes bruker å løse. Med fotballtrening, skolearbeid og kremrollen som Alice i Eventyrland har hun rett og slett ikke tid til en mordsak. Det rolige livet i Echo Falls blir merkeligere og merkeligere, og plutselig står Ingrid i sentrum av det meste, uten at hun forstår hvorfor. Hun ser seg nødt til å løse drapssaken på egenhånd – før det er for sent!
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202794606
EAN 9788202794606
Serie Echo Falls (1)
Genre Politi og detektiver Krim
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg har lest en god del ungdomsbøker gjennom tiden, og tenkte jeg skulle samle noen av dem som falt godt i smak i en liste. Noen er nye, mens andre er gamle og samtlige er kjekke å lese!
Kommer sannsynligvis til å legge til bøker etterhvert (kommer ikke på alle som er bra på en gang), og kanskje skrive litt om hver enkelt bok:)