Jeg fikk denne boka til min 13-årsdag, jeg var hekta på den! har det kommet flere enn tre bøker i echo falles-serien??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hei, jeg har også fått kjøpt meg denne boka på TILBUD Og jeg er på rundt samme alder som deg, og må si at jeg blir helt oppslukt i boka. Fikk kjøpt dne andre også, men har ikke startet på den ennda. Nei, dessvere ser ikke ut til at det finnes flere enn dem 3 i den serien, men vi får bare håpe.

Klem værdens største bok elsker! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, nei, det er ikke kommet flere enn tre bøker i denne serien.

Hilsen Morten, oversetteren

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oi, ok. Veit du om det kommer fler i det hele tatt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det vet jeg dessverre ikke noe om.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det har foreløpit bare kommet tre. Men jeg kan jo tipse deg om en annen serie som kanskje også vil fenge da - nemlig serien om Afrodite. De to første heter "Afrodite og døden" og "Afrodite og sviket". Bok nr. 3 skal etter planen komme i april.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK, takk for tipset! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  Skage