Mørkets hersker

av (forfatter) og Øystein Rosse (oversetter).

Damm 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.23 (39 terningkast.)

150 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Gamle fiender venter på vampyrprinsen Darren Shan. Det er tid for å gjøre opp regnskap. Vil Nattas hersker ende opp med verdensherredømme, eller klarer Darren og vennene hans å forhindre det?

Omtale fra forlaget

Sagaen om vampyrprinsen Darren Shan nærmer seg slutten. Sagaen om vampyrprinsen Darren Shan nærmer seg slutten. Om reisen hans har vært strabasiøs og full av farer til nå, blir den ikke lettere ...Skjebnen hviler tung over Darren, og gamle fiender venter på hans vei. Det er på tide å gjøre opp regnskap. Skal virkelig Mørkets hersker få herredømme over verden, eller klarer Darren og vennene hans å forhindre det ...?
Mørkets hersker er ellevte og nest siste bok i Sagaen om Darren Shan.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788204102256

EAN 9788204102256

Serie Sagaen om Darren Shan (11)

Genre Grøssere

Språk Bokmål

Sider 202

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

18 13 7 1 0 0

Bokomtaler

Mørkets hersker av Darren Shan

Dette er den ellevte boka i sagaen om Darren Shan. Selv om det er bok 11 er man ikke i nærheten av å bli lei. Etter å ha funnet ut at Harkat Mold var Kurda smahlt må jeg innrømme at jeg lo. Karakteren Kurda smahlt var enormt morsomt å få tilbake om så bare noen sider. Bok 10 hadde mange åpenbaringer som skulle påvirke de to siste bøkene. Det å finne ut at Harkat Mold var Kurda smahlt var fantastisk. Dette ga Harkat en ny dimensjon selv om Kurda valgte å ofre seg til fordel for Harkat. Nå vet vi at Kurda lever videre inne i Harkat. I sist bok sjelesjøen fikk vi også vite at i fremtiden finnes det drager og et landskap som er nesten ubebodd med mennesker. Det landskapet som Harkat og Darren shan utforsket i sjelesjøen viste seg å være fremtiden. I bok nr 11 må Darren Shan nok en gang møte fortiden. Han skal tilbake der han tilbringte sin oppvekst. Det virker som om Steve Leopard (vampanlorden) vil avslutte det hele der alt startet. Uten hjelp av Herr Crepsley må de andre steppe opp for å en gang for alle få slutt på arrkrigen.

Denne boka byr på mange nye åpenbaringer og gjenglemte karakterer. Det er ikke rart at bøkene er solgt til 31 språk. Det er en hard påkjenning for Darren Shan å komme tilbake. Han kan ikke oppsøke de han kjente og heller ikke komme seg inn i noe søkelys. Følelsen Darren har inne i seg er fantastisk skildret og man føler gåsehuden komme. Gjennom alle disse bøkene har man fått innblikk i Darren Shans turer. Man er med på hans oppturer og nedturer. Nå 18 år etter han ble halvvampyr, har man bare lyst til at Darren Shan kan løpe bort til gamle kjente, men hvor smart er det? Nå som de har kommet seg til ro med at han er død. Mørkets hersker får også terningkast 6. En glimrende bok som fortjener en fin plass i bokhylla hvis man har kjøpt den. Hvor vil dette ende, er spørsmålet nå som vi er et hårspred fra avslutningen i sagaen om Darren Shan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket