Mine beste sider

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Versal 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.33 (3 terningkast.)

23 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder forfatterens artikler og oppskrifter som har vært publisert i Dagbladets lørdagsmagasin. Gjennom anekdoter og matoppskrifter tar matskribenten opp temaer som akevitt, and, brød, fersken, iskrem, pizza, sushi, tunfisk og wok. Har register.

Omtale fra forlaget

I syv år har Andreas Viestad gledet alle Magasinets lesere med sine humoristiske og informative artikler og sine originale oppskrifter i den populære spalten, Det beste jeg vet. Hver lørdag har vi kunnet la oss inspirere av bløte ordspill, morsomme anekdoter, stor kjærlighet til råvarene og ikke minst Mette Randems lekre fotografier, som krydrer spalten hver eneste uke. Til stor glede for alle matentusiaster er nå endelig dette stoffet samlet. Mine beste sider er alle de beste artiklene samlet i en flott bok, fristende illustrert med Mette Randems fotografier.

Bokdetaljer

Forlag Versal

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788281880085

EAN 9788281880085

Språk Bokmål

Sider 348

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 2 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Så det er bare å bake kake og sette seg foran tv-en. Gode ting vil skje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Nord for Eden - ny norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Lettvint middag i gryte og langpanne" av Marit Røttingsnes Westlie
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Sylting og safting heile året" av Gunda Djupvik
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Smak av krydder - oppskrifter og historier fra Det indiske hav" av Andreas Viestad
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Brød" av Sidsel Hjelme
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
Alle bokanbefalinger for dette verket