Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder forfatterens artikler og oppskrifter som har vært publisert i Dagbladets lørdagsmagasin. Gjennom anekdoter og matoppskrifter tar matskribenten opp temaer som akevitt, and, brød, fersken, iskrem, pizza, sushi, tunfisk og wok. Har register.
Omtale fra forlaget
I syv år har Andreas Viestad gledet alle Magasinets lesere med sine humoristiske og informative artikler og sine originale oppskrifter i den populære spalten, Det beste jeg vet. Hver lørdag har vi kunnet la oss inspirere av bløte ordspill, morsomme anekdoter, stor kjærlighet til råvarene og ikke minst Mette Randems lekre fotografier, som krydrer spalten hver eneste uke. Til stor glede for alle matentusiaster er nå endelig dette stoffet samlet. Mine beste sider er alle de beste artiklene samlet i en flott bok, fristende illustrert med Mette Randems fotografier.
Forlag Versal
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788281880085
EAN 9788281880085
Språk Bokmål
Sider 348
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketSå det er bare å bake kake og sette seg foran tv-en. Gode ting vil skje.