Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka forteller kort om sjokoladens historie og framstilling av sjokolade. Den har oppskrifter på konfekt, kjeks, kaker og desserter med sjokolade som en viktig ingrediens, bl.a. cookies, brownies, sjokolademousse, solbærkonfekt og sjokoladeis.
Omtale fra forlaget
Boka forteller kort om sjokoladens historie og framstilling av sjokolade. Den har oppskrifter på konfekt, kjeks, kaker og desserter med sjokolade som en viktig ingrediens, bl.a. cookies, brownies, sjokolademousse, solbærkonfekt og sjokoladeis.
Forlag Future & Hope
Utgivelsesår 2002
Format Innbundet
ISBN13 9788299602815
EAN 9788299602815
Språk Bokmål
Sider 101
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket