Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har du bladd i Familiekokeboka av Gausdal og Alfsen? Den fortjener virkelig litt skryt, altså!

Var den som lærte meg å lage mat, og jeg var en som ikke kunne koke egg omtrent.
Den onneholder over 800 oppskrifter, og hvert kapittel er inndelt i temaer som: pasta, fugl, fisk, kjøtt, grønnsaker, søtt. Og i hvert kapittel får du en innføring i tema, og hva du "bør" kunne i tillegg til enkle oppskrifter med gode tips ved siden av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville lagt til "Kunsten å koke vann" av Viestad. Skikkelig grunnkurs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det mange som har sagt. Jeg har bare ikke fått kjøpt den ennå ;) Kanskje det er et juleønske?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, skikkelig grunnkurs, men også en perle for oss som elsker å lage mat. Morsomt med hans betraktninger og gastromolykelære (puh!) forklaringer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliKirsten LundStig TLea HiorthBjørg L.G LLene AndresenAmanda AsiljehusmorTralteMarteTherese HolmFlettietteElin Katrine NilssenElisabeth SveeIngebjørgMarit FagernesJarmo LarsenKristina Jernstrøm LyseboSaraDolly DuckDagfinn JakobsenOda Marie HCarine OlsrødIreneleserVidar RingstrømHilde H HelsethLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelHilde VrangsagenIngvild SHarald KMartin ABKaretePirelliRandiEster SMaikenVanja SolemdalHarald Andersen